Keystone logo
Kyoto University - Graduate School Of Global Environmental Studies

Kyoto University - Graduate School Of Global Environmental Studies

Kyoto University - Graduate School Of Global Environmental Studies

Invoering

De Graduate School of Global Environmental Studies (GSGES) werd in april 2002 opgericht om de urgente milieuproblemen van de 21e eeuw aan te pakken. Ons primaire doel is om te helpen bij het vestigen van wereldwijde ecologische duurzaamheid als een nieuw vakgebied van academische studie, waarbij ethiek, wetenschap en technologie, en geesteswetenschappen en sociale wetenschappen samenkomen. Met onze onderwijs- en onderzoeksprogramma's streven we naar een nieuwe generatie beroepsbeoefenaars.

Ons helpen dit doel te realiseren is een multidisciplinaire en internationale faculteit op het gebied van wetenschap en techniek, landbouw, rechten, economie en geesteswetenschappen. De graduate school streeft naar 1) diepgaande discussie en samenwerking tussen faculteitsleden, 2) onderzoekers en praktijkmensen van hoog niveau opleiden die uitgebreide oplossingen voor milieuproblemen kunnen vinden, en 3) onderwijs en onderzoek ondersteunen via een verscheidenheid aan innovatieve kaders en programma's.

Onze baanbrekende onderzoeksinitiatieven omvatten multidisciplinaire projecten in samenwerking met verschillende lokale overheden in Japan, evenals uitgebreide internationale academische samenwerking met universiteiten en onderzoekers in landen als Vietnam, China, Thailand, Indonesië, Maleisië, Fiji en Frankrijk.

Ons onderwijsprogramma leidt uitstekende professionals en leiders op in milieubeheer op. Kernlezingen worden in het Engels gegeven en alle studenten in de masteropleiding hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan het veldwerk en een stageprogramma van drie maanden. Twee nieuwe projecten - het "Environmental Innovator Program (EIP) -Cultivating Environmental Leaders across the ASEAN Region -" en "Japan Gateway: Kyoto University Top Global Programme (JGP) Environmental Studies" werden in 2015 gelanceerd om de internationalisering van onderwijs en onderzoek en het opzetten van internationale double / joint degree-programma's.

De 607 afgestudeerden van het masterprogramma en 196 afgestudeerden van het doctoraatsprogramma die vandaag actief in de samenleving werken, vertegenwoordigen de resultaten van onze inspanningen tot nu toe. We zijn er trots op dat we een groot aantal getalenteerde studenten hebben opgeleid die nu een actieve rol spelen in universiteiten, onderzoeksinstellingen, overheidskantoren, particuliere ondernemingen en NPO's in heel Japan en daarbuiten.

Locaties

  • Kyoto

    Kyoto, Japan

    Opleidingen

    Vragen