Keystone logo
Kuyper College

Kuyper College

Kuyper College

Invoering

Kuyper is een vooraanstaand christelijk college in Grand Rapids, Michigan, gericht op het effectief trainen van studenten om een verschil te maken in Gods wereld. En dat doen ze met buitengewone resultaten, omdat ze gebruiken wat ze bij Kuyper hebben geleerd om impact te hebben op het leven van anderen in meer dan 50 landen over de hele wereld.

Bij Kuyper stellen we bijbels geloof op de eerste plaats in de academische en gemeenschapservaring van onze studenten door de integratie van een hoogwaardig academisch curriculum en een gereformeerd wereldbeeld. Dit geeft hen een goed afgeronde schoolervaring en de mogelijkheid om het hele leven door de lens van de Schrift te zien, te begrijpen en te leven.

We rusten onze studenten ook uit om leiders te worden - ze trainen om verantwoordelijkheid te nemen voor wie ze zijn, om te accepteren waar God ze heeft geplaatst, en met de vaardigheden die Hij ze heeft gegeven, een goddelijke invloed te hebben op het leven van anderen.

Dit alles, plus de buitengewone resultaatgerichte inzet van onze studenten om anderen te dienen, dat maakt Kuyper College heel anders en uniek in onze educatieve missie en omgeving.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Grand Rapids

    East Beltline Avenue Northeast,3333, 49525, Grand Rapids

    Vragen