Keystone logo
Korea University of Technology and Education (KoreaTech)

Korea University of Technology and Education (KoreaTech)

Korea University of Technology and Education (KoreaTech)

Invoering

De Korea University of Technology and Education (KoreaTech) haar 30-jarig jubileum in haar streven om het studentgeoriënteerde onderwijs te pionieren sinds de oprichting in 1991.

KOREATECH heeft een cruciale rol gespeeld bij het aanmoedigen van getalenteerde individuen met creatief denken en probleemoplossende vaardigheden onder de geest van de grondlegger: 'waarheid zoeken in feiten'.

KOREATECH heeft elk curriculum ontworpen om het hoofd te bieden aan het 4e tijdperk van de industriële revolutie en ook kunnen alle studenten de speciale track volgen om AI (kunstmatige intelligentie) en big data te leren als microdiploma van de afdeling toekomstige technologie.

In 2019 heeft KOREATECH de Smart-Learning Factory met 5G-technologie opgericht om de studenten leerervaringen zoals AR / VR en Robotica te bieden in een innovatieve omgeving. KOREATECH begint momenteel ook met de oprichting van het Future-Learning Center met als doel een van de toonaangevende universiteiten te worden voorafgaand aan de 4e industriële revolutie.

Daarnaast heeft KOREATECH drie aangesloten instellingen beheerd: Human Resources Development Institute (HRDI), Online Lifelong Education Institute (OLEI) en Korean Skills Quality Authority (KSQA) om de connectiviteit tussen zijn prestaties en het nationale HRD-beleid te versterken.

Ten slotte zal KOREATECH continu getalenteerde individuen aanmoedigen en de komende 30 jaar gedijen in overeenstemming met de slogan van het 30-jarig jubileum: "Technologie naar mensen, onderwijs naar een nieuw tijdperk."

Locaties

  • Cheonan-si

    Cheonan-si, Zuid-Korea

    Opleidingen

      Vragen