Keystone logo
Korea National Open University

Korea National Open University

Korea National Open University

Invoering

Sinds de opening als Korea's eerste nationale afstandsuniversiteit in 1972, heeft de Korea National Open University een sterke rol gespeeld in het hoger onderwijs in Korea als de bakermat van open onderwijs gedurende 48 jaar. Tot dusver heeft het 730.000 getalenteerde mensen voortgebracht uit alle lagen van de bevolking, die een sociale rol spelen bij het generaliseren van het hoger onderwijs, en internationaal wordt het beschouwd als een voorbeeld voor afstandsonderwijs en is het het doelwit geworden van benchmarking in landen over de hele wereld .

Op basis van de prestaties en de geschiedenis tot nu toe, Korea National Open University ernaar een centrum van uitwisseling te worden door de productie en uitwisseling van hoogwaardige kennisinhoud vanaf 2022, het jaar waarin het 50-jarig jubileum is.

KNOU heeft snel gereageerd op de veranderingen in de interne en externe omgeving die dit jaar het Corona 19-incident veroorzaakten en heeft de inhoud van onze colleges opengesteld voor andere universiteiten.

Op deze manier zullen we, op basis van het afstandsonderwijs, niet alleen dienen als een propagator van levenslang onderwijs, maar ook verschillende programma's ontwikkelen voor overzeese Koreanen en multiculturele gezinnen om het contactpunt met de nationale samenleving als centrum van Koreaans etnisch onderwijs te verbreden. .

De wereld verandert nu in een ongerepte informatiemaatschappij en alles verandert snel. Korea National Open University zal haar best doen om Korea naar een samenleving voor levenslang leren te leiden en tegelijkertijd haar verantwoordelijkheid nakomen om het hoger onderwijs universeel te maken door middel van snelle innovatie.

Locaties

  • Jongno-gu

    Jongno-gu, Zuid-Korea

    Vragen