Keystone logo
Kingston University MSc in marketing en merkmanagement
Kingston University

MSc in marketing en merkmanagement

Kingston upon Thames, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 12.100 / per year *

Op de campus

* fulltime thuis: £ 12.100 | internationaal fulltime: £ 17.500

Invoering

Waarom voor deze cursus kiezen?

Deze cursus kan leiden tot een breed scala aan carrières in marketing, met name binnen merkbeheer of merkmarketing. Het biedt inzicht in de zakelijke waarde van merken en de vaardigheden om ze professioneel te ontwikkelen en te beheren.

Je ontwikkelt een gedegen kennis van marketingmanagement en bent in staat toezicht te houden op een merk via alle kanalen. Er zijn mogelijkheden om brandingtheorie toe te passen op casestudy's en in een live zakelijke context. Door middel van geïntegreerde taken en workshops, branchelinks en netwerkmogelijkheden is er aandacht voor loopbaan en inzetbaarheid.

 • Uniek merkinzicht: tijdens deze cursus geeft u kritiek op het ontwerp van wereldwijde merken en leert u hoe u de beste resultaten kunt behalen met uw creatieve bureaus. Je ontwikkelt een gedegen kennis van marketingmanagement, zodat je een merk in alle kanalen kunt overzien. Je maakt van de gelegenheid gebruik om branding-theorie toe te passen op casestudy's en in een live zakelijke context.
 • Klaar voor je carrière: het werk dat je tijdens je master voltooit, vormt een portfolio dat je met trots aan recruiters kunt laten zien.
 • Reputatie: Kingston Business School heeft een sterke reputatie voor haar marketingprogramma's. Topbeoefenaars uit de branche van bedrijven zoals Diageo Groot-Brittannië, bureaus zoals Iris en handelsorganisaties zoals het Institute of Promotional Marketing overleggen met ons om ervoor te zorgen dat onze marketingcursussen u de vaardigheden bieden die de branche nodig heeft.

Er is geen zakelijke achtergrond vereist, maar je moet wel een sterke interesse in marketing hebben.

Redenen om te kiezen Kingston University

 • Kingston Business School is een van de slechts vijf procent van 's werelds business schools die zijn geaccrediteerd door AACSB International.
 • Door middel van vrijstellingen toegekend door het Chartered Institute of Marketing (CIM), krijgt u de mogelijkheid om een CIM-kwalificatie te behalen - zeer gewaardeerd door werkgevers.
 • We overleggen met topbeoefenaars uit de branche, van bedrijven zoals Diageo Groot-Brittannië en bureaus zoals Iris, om ervoor te zorgen dat deze cursus de vaardigheden biedt die in de branche worden gewaardeerd.
 • Gratis parkeren op de Kingston Hill-campus is beschikbaar voor studenten van deze cursus. Ook met het openbaar vervoer is de campus goed bereikbaar. De accommodatie van Halls ligt op loopafstand van de klaslokalen.

Wat biedt deze cursus jou

 • Mogelijkheid om merken te beoordelen en te ontwikkelen vanuit zakelijk en ontwerpperspectief.
 • Focus op loopbaan en inzetbaarheid door middel van geïntegreerde taken en workshops.
 • Zeer interactieve colleges zullen je kritisch denken ontwikkelen door de nadruk te leggen op discussie en debat en de uitwisseling van ideeën tussen docenten en studenten.
 • Je brengt de theorie in de praktijk door middel van toegepaste oefeningen in de klas en spannende beoordelingen waarmee je strategisch merkbeheer en geïntegreerde communicatieplannen kunt bedenken via live bedrijfsoverzichten.
 • Gastcolleges door gespecialiseerde beoefenaars en experts uit de industrie geven u een uniek inzicht in de uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd in het huidige competitieve landschap.
 • Speciale branche-evenementen georganiseerd door onze Alumni-afdeling bieden uitstekende mogelijkheden om te netwerken.

accreditatie

Chartered Instituut voor Marketing

Deze cursus is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Marketing (CIM). CIM-kwalificaties zijn zeer gewild bij werkgevers. Studenten van deze cursus hebben de mogelijkheid om een CIM-certificaat in professionele digitale marketing te behalen via het CIM Graduate Gateway-schema.

De combinatie van een masterdiploma en een CIM-beroepskwalificatie zal je cv versterken en je helpen op te vallen als een meester in je vak.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Accreditaties

Over de school

Vragen