Keystone logo
Kingston University MA in moderne Europese filosofie
Kingston University

MA in moderne Europese filosofie

Kingston upon Thames, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 8.770 / per year *

Op de campus

* fulltime thuis: £ 8.770 | internationaal fulltime: £ 15.800

Invoering

Waarom voor deze cursus kiezen?

Deze cursus biedt een gestructureerde studie van de 19e- en 20e-eeuwse Europese filosofie, waarbij fundamentele teksten nauwkeurig worden geïnterpreteerd en geanalyseerd. Vier onderwezen modules worden gevolgd door een proefschrift over een onderwerp naar keuze.

Bijzondere aandacht wordt besteed aan Kant en Hegel, en de daaropvolgende filosofische ontwikkelingen in Duitsland en Frankrijk.

De cursus benadert Kants kritische filosofie als basis voor het begrijpen van de Europese filosofie als geheel. Andere belangrijke auteurs zijn Marx, Nietzsche, Deleuze, Badiou, Agamben, Butler en vele anderen. Er is ook een breed scala aan optionele modules.

Redenen om te kiezen Kingston University

  • De cursus vindt plaats in het Britse Centre for Research in Modern European Philosophy op Kingston University , waar je deel uitmaakt van een ondersteunende postdoctorale gemeenschap.
  • Je kunt deelnemen aan onderzoeksevenementen met internationale sprekers en hebt gemakkelijk toegang tot de onderzoeksbibliotheken en evenementen van Londen.
  • Er is veel contact tussen staf en student, inclusief individuele tutorials van veelzijdig en internationaal erkend onderwijzend personeel met een breed scala aan interesses, projecten en publicaties.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Over de school

Vragen