Keystone logo
Kingston University MA in landschap en stedenbouw
Kingston University

MA in landschap en stedenbouw

Kingston upon Thames, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 8.750 / per year *

Op de campus

* fulltime thuis: £ 8.750 | internationaal fulltime: £ 15.000

Invoering

Waarom voor deze cursus kiezen?

Deze cursus is bedoeld voor architecten, landschapsarchitecten, omgevingsontwerpers en strategische planners die betrokken willen zijn bij het ontwerpen van de steden van de toekomst.

Ontwerpprojecten behandelen live instructies op verschillende schalen, van strategisch tot locatiespecifiek. Thema's zijn onder meer het publieke domein, groene en blauwe infrastructuren, veerkrachtige en adaptieve stadsstrategieën, groei en transformatie door de tijd heen, klimaatverandering, biodiversiteit en overgangszones.

Door middel van kritische casestudy's en je laatste MA-project, kun je de cursus afstemmen op je interesses en de gekozen gebieden dieper bestuderen.

Redenen om te kiezen Kingston University

  • Je krijgt de kans om aan live projecten te werken, zoals Europese en lokale adviesopdrachten binnen de Landscape Interface Studio.
  • Er zijn internationale workshops, externe lezingen en optionele bezoeken aan Londense shows, musea en instellingen (hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn).
  • Er zijn mogelijkheden om samen te werken met de industrie. Studenten hebben gewerkt met Arup, AECOM, Atkins, Gustafson Porter + Bowman, Grant Associates en Historic Royal Parks.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Over de school

Vragen