Keystone logo
© BIMM University
Kingston University

Kingston University

Kingston University

Invoering

Bij Kingston Universitystreven we ernaar de levenskansen van onze studenten te verbeteren door hen te helpen het meeste uit hun leermogelijkheden te halen en hen uit te rusten met de toekomstige vaardigheden en kennis die nodig zijn op de veeleisende werkplek van de 21e eeuw.

Kingston University tijdlijn

Belangrijke mijlpalen in onze geschiedenis zijn onder meer:

1899 - Kingston Technical Institute wordt geopend en biedt cursussen variërend van scheikunde, elektrische bedrading en bouwconstructie tot verpleegkunde, kleermakerij en kleimodellering

1917 - Gipsy Hill College voor lerarenopleiding wordt geopend

1926 - De Board of Education erkent het Instituut formeel als een Technische Hogeschool

1930 - De Kingston School of Art scheidt zich af van het Technical College (verhuist in 1939 naar Knights Park en wordt in 1945 een College of Art)

1946 - Gipsy Hill College verhuist naar Kingston Hill

1951 - De eerste campusgebouwen aan Penryhn Road worden geopend (in 1963 huisvesten ze 955 voltijdstudenten; 2.259 deeltijdstudenten en 2.629 avondstudenten)

1953 - De Technische Hogeschool opent zijn eerste bibliotheek (met uitleendiensten vanaf 1954)

1957 - Het Ministerie van Onderwijs erkent Kingston als een Regional College of Technology

1963 - Gipsy Hill College krijgt de status van College of Education

1965 - Het College of Technology richt zijn eigen orkest op

1966 - Het College of Technology koopt zijn eerste computer voor £ 50.000

1970 - Het College of Technology en het College of Art fuseren tot Kingston Polytechnic; het biedt 34 hoofdcursussen, waarvan 17 op universitair niveau

1975 - Gipsy Hill College fuseert met Kingston Polytechnic

1992 - Kingston Polytechnic wordt Kingston University

1993 - Het campusgebouw van Roehampton Vale wordt geopend

1995 - De universiteit verwerft Dorich House

1999 - De universiteit viert haar honderdjarig bestaan

Gelijkheid, diversiteit en inclusie

Trots om onze levendige Kingston University -gemeenschappen te vieren en te ondersteunen

Welkom op de pagina's over gelijkheid, diversiteit en inclusie bij Kingston. Ontdek hoe we ernaar streven onszelf uit te dagen om anders te denken en te handelen, zodat iedereen op onze universiteit het gevoel krijgt dat ze erbij horen, zichzelf kunnen zijn en in staat worden gesteld om hun volledige potentieel te bereiken.

We weten dat onze diversiteit alleen maar voordelen oplevert voor onze studenten, ons personeel en ons werk. Hoe meer verschillende perspectieven en ervaringen we hebben, hoe beter we innovatieve manieren van leren en onderwijzen kunnen creëren en tegelijkertijd ideeën en oplossingen kunnen ontwikkelen om gelijkheid en sociale rechtvaardigheid te creëren en te bevorderen.

Kingston heeft een lange geschiedenis van het uitdagen van ongelijkheid in al zijn vormen en werkt er hard aan om ervoor te zorgen dat het voldoet aan zijn wettelijke verplichtingen onder de Equality Act 2010 en de Public Sector Equality Duty en deze zelfs overtreft. We zijn trots op de reis tot nu toe, maar erkennen dat er nog veel werk aan de winkel is. Zie hieronder hoe we een verschil maken, stap voor stap.

EDI doelstellingen en toezeggingen

Bij Kingston zien we diversiteit als een kracht en waarderen we de rijke verscheidenheid aan achtergronden, identiteiten en ervaringen die onze medewerkers en studenten naar de universiteit brengen.

We zijn toegewijd aan het versterken van ons ethos rond gelijkheid voor elke student en elk personeelslid en beloven gelijkheid te verankeren in alles wat we doen en racisme in al zijn vormen te verwerpen.

We luisteren actief naar en zijn betrokken bij onze medewerkers en studentengemeenschap en stellen nieuwe doelen en toezeggingen die zonder uitzondering een cultuur van acceptatie zullen bevorderen.

Inclusief leerplan

Bij Kingston geloven we dat onze opleidingen in een geglobaliseerde en diverse wereld de ervaringen van een diverse groep mensen, met verschillende achtergronden en perspectieven, moeten weerspiegelen.

Het creëren van een inclusief curriculum maakt deel uit van ons streven om de diplomatoekenningskloof voor studenten te dichten door onze cursussen inclusiever en toegankelijker te maken voor iedereen, ongeacht hun achtergrond.

Campusfuncties

Als je op zoek bent naar de drukte van het stadsleven zonder de drukte, dan is het prachtige Kingston upon Thames de plek voor jou. Op een steenworp afstand van de hoofdstad is Kingston een van de veiligste wijken van Londen en biedt alle hoogtepunten van het stadsleven op een groene locatie aan de rivier.

De vier campussen van de universiteit zijn te vinden in en rond het stadscentrum, met een gratis intersite-bus die ze verbindt. Het is een levendige, studentvriendelijke locatie aan de Theems, het aangrenzende historische Hampton Court Palace en twee koninklijke parken. Beter nog: het hart van de hoofdstad ligt op slechts 30 minuten met de trein.

Kingston's uitstekende vervoersverbindingen zijn niet alleen een fantastische plek om uw huis te creëren, maar maken het ook gemakkelijk om van verder weg te reizen. Met twee grote treinstations, een netwerk van buslijnen en grote snelwegen in de buurt, zijn er zoveel manieren om Kingston te bereiken vanuit Londen en de rest van het land. En als u met het vliegtuig reist: zowel de internationale luchthavens Gatwick als Heathrow zijn vanuit Kingston gemakkelijk bereikbaar via zowel de weg als het openbaar vervoer.

  Statistieken van alumni

  Ranglijsten

  Wist je dat?

  • Kingston University staat in de Britse top 60 in de Guardian University Guide 2023*
  • Top in Londen voor interieurontwerp
  • Top in Londen en tweede in Groot-Brittannië op het gebied van mode, textiel en geestelijke gezondheidszorg
  • Top in Londen voor kinderverpleging, grafisch ontwerp en verloskunde
  • Tweede in Londen voor architectuur, forensische wetenschappen, algemene verpleegkunde, media- en filmstudies
  • De modeopleiding van Kingston School of Art behoort tot de beste ter wereld in de Business of Fashion-lijsten
  • We hebben 13.105 binnenlandse/Europese studenten en 3.680 buitenlandse studenten uit meer dan 140 landen
  • 95% van onze afgestudeerden is zes maanden na hun afstuderen aan het werk of studeert verder***
  • 70% van de onderzoeksinzendingen van de universiteit werd in REF 2022 beoordeeld als toonaangevend of internationaal uitstekend

  * Guardian League-tabel 2023

  *** HESA 2018/19

  Locaties

  • Kingston upon Thames

   Penrhyn Road,55-59, KT1 2EE, Kingston upon Thames

  • Kingston upon Thames

   Kingston Hill, Surrey KT2 7LB, Kingston upon Thames

   • Kingston upon Thames

    Grange Road, KT1 2QJ, Kingston upon Thames

    • London

     Friars Avenue, SW15 3DW, London

     • Kingston upon Thames

      53–57 High Street, KT1 1LQ, Kingston upon Thames

      Vragen