Keystone logo
Kingsborough Community College

Kingsborough Community College

Kingsborough Community College

Invoering

Kingsborough Community College , opgericht in 1963 als onderdeel van de City University of New York (CUNY), blijft zich sterk inzetten voor zijn missie om zowel vrije kunsten als loopbaanonderwijs te bieden [en] om het leren en ontwikkelen van studenten te bevorderen en om de diverse gemeenschap. Kingsborough combineert het beste van wat een universiteit te bieden heeft. De rustige locatie aan zee is een perfecte setting voor reflecterende academische bezigheden, maar de actieve betrokkenheid van het college bij de gemeenschap biedt studenten opwindende kansen om productieve deelnemers te worden in een groeiende en vitale wijk.

Kingsborough is door het Aspen Institute College Excellence Program uitgeroepen tot een van de toonaangevende community colleges in het land. Het heeft ook nationale erkenning gekregen voor het creatieve en effectieve gebruik van leergemeenschappen, voor een groot aantal diploma's die het verleent, voor het hoge percentage afgestudeerden dat hun studie voortzet, en voor de innovatieve programma's die duizenden niet-traditionele studenten aantrekken. zijn campus elk jaar.

Kingsborough bedient een zeer diverse populatie van ongeveer 14.000 studenten en behoort consequent tot de leidende community colleges in het land op het gebied van universitaire diploma's die worden toegekend aan studenten uit minderheden. Ongeveer 70% van de studenten van Kingsborough is ingeschreven in de opleiding vrije kunsten of wetenschappen; de rest volgt diploma's in meer gespecialiseerde, carrièregerichte programma's zoals zaken, communicatie, strafrecht, culinaire kunsten, verpleegkunde en aanverwante carrières, informatietechnologie, journalistiek, maritieme technologie, toerisme en horeca en beeldende kunst. Het onderhoudt ook een van de meest uitgebreide programma's voor volwassenen en permanente educatie in New York City.

Het college is trots op zijn vele ondersteuningsprogramma's die het succes van studenten vergroten. Alle studenten krijgen individuele, persoonlijke en studieadvies; workshops om basisvaardigheden te verbeteren; en carrièreplanning en plaatsing. Studenten genieten van de toegankelijkheid van de faculteit en beheerders van Kingsborough.

Kingsborough is een belangrijke aanwezigheid in de bruisende wijk Brooklyn en werkt samen met tientallen scholen in de hele stad om een naadloze overgang naar de universiteit te creëren. Kingsborough sponsort ook het hele jaar door tal van activiteiten om te voldoen aan de professionele, recreatieve en culturele behoeften van de gemeenschap, waaronder lezingen, concerten, kunstexposities en theaterproducties.

Locaties

  • Brooklyn

    Oriental Boulevard,2001, 11235, Brooklyn

    Opleidingen

      Vragen