Keystone logo
King's College - Pennsylvania, USA

King's College - Pennsylvania, USA

King's College - Pennsylvania, USA

Invoering

King's College gaat over jou.

Jij bent tenslotte de reden dat we hier zijn. We streven ernaar een persoonlijke, gastvrije omgeving te creëren die je de tools geeft om te slagen terwijl je hier bent en lang nadat je bent afgestudeerd. Je vindt rigoureuze cursussen, competitieve sporten en een scala aan activiteiten net zo gemakkelijk als ondersteunende professoren, indrukwekkende coaches en vrienden voor het leven.

King's College gaat over waarden.

King's is een katholieke, veelomvattende universiteit in de traditie van vrije kunsten, opgericht in 1946 door de Congregation of Holy Cross van de University of Notre Dame. Zodra je de campus betreedt, voel je de warme, vriendelijke sfeer; u zult de smetteloze omgeving en indrukwekkende faciliteiten opmerken; je voelt je thuis in de comfortabele, stedelijke omgeving. King's College is een thuis weg van huis - een plek die een leven lang overloopt van waarden.

126906_17980-20191126-154946-Leoaddedsky.jpg

King's College gaat over kansen.

Klassen gemiddeld 18 studenten, die een dynamische, persoonlijke omgeving voor u bevordert om te communiceren met uw professoren en klasgenoten, om academisch, sociaal en spiritueel te slagen. King's College is jouw school, voor het leven.

King's College behoort tot de beste.

US News & World Report's lijst van Best Colleges en Barron's Best Buys in College Education erkennen consequent de waarde van King's College. Geloof ons niet op ons woord; bekijk zelf de nationale ranglijst.

Onze accreditaties spreken boekdelen.

Onze academische programma's krijgen meer dan alleen respect; ze krijgen ook nationale erkenning. De William G. McGowan School of Business is een van de slechts 53 niet-gegradueerde bedrijfsscholen in het hele land die zijn geaccrediteerd door The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB-International).

Bewijs positief, we verwachten evenveel succes van onze instelling als van onze studenten.

We bieden meer dan alleen een traditie van uitmuntendheid.

We bieden de kracht van een gemeenschap die geworteld is in de Congregatie van het Heilige Kruis van de Universiteit van Notre Dame. Wanneer je voet op de campus zet, ervaar je de warmte van onze zorgzame, koesterende omgeving.

We laten ons leiden door principes van geloof en vertrouwen.

King's werd in 1946 opgericht om de zonen van mijnwerkers en fabrieksarbeiders op te leiden. Hoewel er in de loop der jaren veel is veranderd, blijft onze toewijding om een solide basis te bieden in de vrije kunsten, samen met de professionele hulpmiddelen om van een succesvolle carrière op een aantal gebieden te genieten, tot op de dag van vandaag bestaan.

Studenten van alle religies en achtergronden profiteren van een curriculum dat zowel op de geest als op de ziel is gericht.

126907_17980-20191126-154941-Campusaerialnew2014.jpg

Missie

King's College is een katholieke instelling voor hoger onderwijs, geanimeerd en geleid door de Congregation of Holy Cross. King's streeft naar uitmuntendheid in lesgeven, leren en beurzen door middel van een rigoureus kerncurriculum, grote programma's in de vrije kunsten en wetenschappen, nationaal erkende professionele programma's op het niveau van niet-gegradueerden en afgestudeerden, en persoonlijke aandacht voor de vorming van studenten in een koesterende gemeenschap.

Visie

Sinds de oprichting in 1946 is King's toegewijd aan het Heilige Kruis-ideaal om geest en hart met ijver te transformeren in gemeenschappen van hoop. De toewijding van het College aan studenten komt zowel tot uiting in het curriculum als in co-curriculaire programma's die service aanmoedigen, reflectie bevorderen en leiderschapsvaardigheden cultiveren. Geïnspireerd door de leer en het voorbeeld van zijn naamgenoot, Christus de Koning, die het goede voorbeeld gaf en regeerde door liefde, vormt King's afgestudeerden die de inherente waardigheid van elke persoon zullen verdedigen en hun talenten en professionele vaardigheden zullen mobiliseren om het algemeen welzijn te dienen. In de woorden van de oprichter en president: "King's leert zijn studenten niet alleen hoe ze de kost kunnen verdienen, maar ook hoe ze moeten leven."

Locaties

  • Wilkes-Barre

    133 N River St Wilkes-Barre, Pennsylvania 18711, , Wilkes-Barre

Vragen