Keystone logo
King's College London - Faculty of Social Science & Public Policy MSc in China en globalisering
King's College London - Faculty of Social Science & Public Policy

MSc in China en globalisering

London, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Sep 2024

GBP 27.996 / per year *

Op de campus

* Britse studenten: £ 11.760 per jaar | internationale studenten: £ 26,160 per jaar

Invoering

Onze China and Globalization MSc biedt een inleiding tot de oorzaken en gevolgen van de opkomst van China vanuit vergelijkende en mondiale perspectieven. Het zal u uitrusten met de conceptuele en onderzoeksinstrumenten die nodig zijn voor de kritische analyse van de sociale, politieke en economische trends in China, en uw begrip van het Chinese overheidsbeleid, bedrijfsstrategieën en vormen van internationale samenwerking ondersteunen.

Belangrijkste voordelen

  • Biedt u een theoretisch geïnformeerd begrip van het hedendaagse China, met de nadruk op de interacties van economische, politieke en sociale factoren.
  • Onze afgestudeerden verwerven toepasbare, state-of-the-art kennis over het Chinese bedrijfsleven, economie, staat en samenleving, internationale betrekkingen, ontwikkeling, investeringen en politiek.
  • Een breed scala aan optionele modules is gebaseerd op expertise van King's.
  • We accepteren studenten met een breed scala aan academische achtergronden en voorkennis van China en Chinese talen is niet nodig.
  • Je kunt een aangeleerde module vervangen door een stage en een gerelateerde schriftelijke opdracht, indien beschikbaar. Ons Stagebureau helpt bij het identificeren van geschikte vacatures.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen