Keystone logo
King's College London - Faculty of Arts & Humanities MA in wereldwijde media-industrieën
King's College London - Faculty of Arts & Humanities

MA in wereldwijde media-industrieën

London, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Sep 2024

GBP 27.996 / per year *

Op de campus

* Britse studenten: £ 11.760 per jaar | internationale studenten: £ 26,730 per jaar

Invoering

Onze cursus geeft je de mogelijkheid om media-industrieën te studeren in het hart van Londen - een van 's werelds mediahoofdsteden. Het is speciaal ontworpen voor diegenen die in de media-industrie willen werken, en biedt studenten de praktische ervaring en digitale en overdraagbare vaardigheden die ze nodig hebben voor hun loopbaan.

Met zijn mix van theoretische en sectorgebaseerde ontwikkeling van kennis en vaardigheden, biedt onze cursus je een kritische basis, conceptueel begrip, praktische ervaring, toegepaste kennis, real-world inzichten en de mogelijkheid om niet alleen de toekomst van de wereldwijde media-industrie.

Belangrijkste voordelen

  • Studeer aan een van de toonaangevende universiteiten van het VK voor graden op dit gebied, in het hart van de Londense media-industrie.
  • Krijg kennis van de media-industrie in nationale en internationale contexten, met een unieke focus op Londen.
  • Kies uit een reeks specialistische modules (bijv Kinderen, media-industrieën en cultuur, amusementsindustrieën, gamesindustrieën en culturen, immersieve media en uitgebreide realiteiten, media-industrieën en de stad)
  • Profiteer van onze sterke banden met zowel Londense als internationale mediaorganisaties die up-to-date kennis bieden van actuele debatten en trends.
  • Bereid je voor op een carrière in de media, de culturele of creatieve industrie.

Cursusbenodigdheden

Deze toekomstgerichte masteropleiding is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van hedendaagse professionals en studenten in de media-industrie.

Door blootstelling aan een reeks lokale, regionale en transnationale voorbeelden, leert u het cruciale belang van hoe culturele, sociale, economische of politieke omstandigheden media-industrieën vormen.

Je ontwikkelt digitale vaardigheden, praktische ervaring en overdraagbare vaardigheden, waaronder projectmanagement, onderzoeksmethoden, uitstekende communicatie en samenwerking - ter voorbereiding op een loopbaan op de werkplek van digitale media. Of je nu op zoek bent naar een carrière in de media-industrie, of als je een professional bent die je bestaande kennis en carrièrevooruitzichten wil verbeteren, dan is deze cursus bij uitstek geschikt voor jou. Huidige mediaprofessionals kunnen werk combineren met een deeltijdstudie.

Als onderdeel van de module Onderzoeksbenaderingen en proefschriften hebben studenten de mogelijkheid om een selectieve samenwerkingsproefschrift met een culturele partner Pathway aan te vragen, georganiseerd met externe kunst-, media- en erfgoedorganisaties. Het gezamenlijke proefschriftproject stelt studenten in staat om met een culturele partner te werken aan een live onderzoeksopdracht die hun uiteindelijke MA-proefschriften informeert. Eerdere dissertatiepartners zijn onder meer Battersea Arts Centre, Black Live Theatre, Arts Council England, Dash Arts, King's Cultural Institute, Live Cinema, Glyndebourne, Mahogany Opera Group, Lambeth Archives, OnRoad Media, Royal Society, Arts Cabinet, Iconem en Greater London Authority .

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen