Keystone logo
Atyrau University

Atyrau University

Atyrau University

Invoering

Khalel Dosmukhamedov Atyrau State University ( Kh. Dosmukhamedov ASU ) is een moderne onderwijstechnologie met actief gebruik van een computerbasis, taallaboratoria, klaslokalen met internetverbinding en kantoren, collegezalen met audiovisuele en multimedia-apparatuur, acht academische gebouwen die samenkomen moderne eisen, een fundamentele bibliotheek en een drukkerij met moderne printapparatuur, twee studentenhuizen, vijf kantines, een medisch centrum, een sportcomplex en een stadion.

Kh. Dosmukhamedov ASU heeft sterke creatieve banden opgebouwd met de bekende onderwijs- en wetenschappelijke centra van Kazachstan, in het buitenland en ver daarbuiten, door samen te werken met universiteiten en onderzoekscentra in verschillende landen.

ONZE ONDERWIJSINSTELLING is de enige staatsuniversiteit in de regio Atyrau die de mogelijkheid biedt om hoogwaardig onderwijs te krijgen in natuurwetenschappen, geesteswetenschappen, economie, rechten, beeldende kunst en muziek, pedagogische en landbouwspecialiteiten.

Locaties

  • Atyrau

    Student Avenue,212, , Atyrau

    Vragen