Keystone logo
Kenyon College

Kenyon College

Kenyon College

Invoering

Hier zijn drie dingen die u moet weten over Kenyon.

1) We komen naar Gambier, Ohio, vanuit elke regio van het land en uit elke hoek van de wereld om ons te concentreren op heel grote dingen in een kleine, wijd open ruimte.

2) We hebben het model uitgevonden van professoren die als academische adviseurs dienen, want wanneer lesgeven en mentorschap hand in hand gaan, komen Kenyon-studenten als beste uit de bus.

3) Wij geloven dat goed schrijven goed denken is en dat het vermogen om ideeën onder woorden te brengen ons dichter bij een gedeeld begrip brengt.

Onze duizend hectare grote campus van bossen en groen, gekenmerkt door prachtige gotische architectuur, is het beeld van een liberale kunstacademie.

"Het soort plek dat kan aanvoelen als het hart van het universum ... als je je een universiteit voorstelt, zie je een plek als Kenyon."

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Gambier

    College Road,103, 43022, Gambier

    Vragen