Keystone logo
Keimyung University

Keimyung University

Keimyung University

Invoering

Keimyung University werd in 1954 opgericht door dominee Edward Adams, een Amerikaanse missionaris van de Northern Presbyterian Church of the United States, en door dominee Choi Jaehwa en Kang Ingu, twee plaatselijke leiders van de Presbyterian Church.

Het basisprincipe van hun gezamenlijke inspanningen was om Koreanen hoger onderwijs te bieden dat stevig verankerd was in het christendom. De opening van de universiteit weerspiegelde ook de vermeende behoefte aan hoger onderwijs als middel om het door oorlog geteisterde land te herbouwen en als middel om de aloude geest van het Koreaanse volk in stand te houden.

Keimyung University heeft vooruitgang geboekt om een wereldleider in het hoger onderwijs te worden, heeft haar wereldwijde netwerk uitgebreid en biedt nu een verscheidenheid aan internationale programma's. Met een lange geschiedenis van internationale uitwisseling en samenwerking met instellingen over de hele wereld, heeft Keimyung University uitwisselingspartnerschappen gesmeed met 262 universiteiten en organisaties in 49 landen.

Locaties

  • Dalseo-gu

    Dalseo-gu, Zuid-Korea

    Vragen