Keystone logo
Keele University MSc Analytical Science for Industry
Keele University

MSc Analytical Science for Industry

Keele, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 8.500 / per year *

Op de campus

* Voltijd collegegeld: Internationaal £ 14,560 | VK / EU £ 7.800. Er kunnen extra kosten van toepassing zijn.

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Als student op het programma profiteer je van onze onderzoeksexpertise en onze banden met sectoren die de basis vormen voor stageplaatsen.

Alle studenten van deze MSc zullen een 30-weekse plaatsing uitvoeren met een industriële context, hetzij in de laboratoria van Keele University of bij de industriële partner, wat uiteindelijk uw inzetbaarheidsvaardigheden zal vergroten.

De focus van deze masteropleiding ligt op het bijzonder op elke student die de wetenschappelijke kennis, de technische vaardigheden en het brede scala aan professionele vaardigheden verwerft om hen in staat te stellen hun loopbaan te starten met vertrouwen in een industriële of internationale laboratoriumcontext.

Deze eenjarige masteropleiding (indien fulltime) is gericht op het aanbieden van zeer inzetbare afgestudeerden die niet alleen een brede opleiding hebben in analytische wetenschappen, maar ook in de industriële context (commercieel bewustzijn en IP-aangelegenheden, overdracht van wetenschap en technologie, ondernemerschap), samen met een theoretisch en praktisch begrip van de geselecteerde analytische technieken die in de industrie worden gebruikt.

Cursusstructuur

Het MSc Analytical Science for Industry-programma loopt voltijds over een volledig jaar (september tot september) met drie semesters, waarvan Semester 1 eind september begint. Het MSc Analytical Science for Industry-programma bestaat uit 180 studiepunten bestaande uit zes verplichte modules die in drie semesters worden afgeleverd. De structuur van het programma is ontworpen om een goed begrip te ontwikkelen van analytische wetenschapstechnieken en -methoden, generieke onderzoeksvaardigheden (bijv. Kritisch lezen, denken en reflecterend schrijven, wetenschappelijk schrijven, wetenschappelijke communicatie en projectontwerp), samen met specifieke onderzoeksvaardigheden (bijv. methoden en data-analyse en interpretatie) en ook met het perspectief van industrieel onderzoek. Dit alles is in semester 1 voordat de student begint aan hun onderzoeksproject in semester 2 en 3.

Academische toelatingseisen

Verwacht wordt dat aanvragers al een graad van verdienste zullen hebben in een wetenschappelijke discipline die past bij het gekozen gebied van het onderzoeksproject dat een goed basisbegrip van analytische chemie en instrumentatie omvat, hoewel elke aanvraag op individuele basis zal worden beschouwd.

De minimale graadcategorie voor deelname aan dit programma is een lagere tweederangsgraad, in lijn met het 50% slaagcijfer vereist voor het succesvol afronden van deze cursus.

Er wordt rekening gehouden met kandidaten die niet aan deze criteria voldoen, maar die kunnen aantonen dat zij passende, alternatieve beroepskwalificaties en / of ervaring hebben.

Studenten die een plaats op de MSc Analytical Science for Industry aanboden zullen worden geïnterviewd voor een plaats op hun voorkeursplaatsing.

Neem voor een lijst van de aangeboden stages elk jaar contact op met de programmadirecteur, Dr. Chrystelle Egger (e-mail: [email protected])

Toetredingsvereiste voor de Engelse taal voor internationale studenten

Kandidaten die hun middelbare of tertiaire opleiding niet via het medium Engels hebben gevolgd, hebben naar verwachting het equivalent bereikt van een IELTS-score van ten minste 6,5 bij een IELTS-provider, die is goedgekeurd door de Keele University . Aanvragers worden uitgenodigd om contact op te nemen met de universiteit voordat ze de IELTS-test gaan doen.

Careers

Het programma stelt alle studenten in staat om beroepservaring aan te tonen die hun inzetbaarheid aanzienlijk zal verhogen.

Bekijk onze case study's voor studenten - Jodie Wright en Richard Berrisford.

De universiteit heeft een Carrière- en Employability-team dat je kan adviseren en begeleiden over je toekomstige carrière.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • MSc in beheer van kunst en creatieve industrie
    • Paris, Frankrijk
  • Master in kwantitatieve economie en financiën
    • Luxembourg City, Groothertogdom Luxemburg
  • MSc Economie en Milieu
    • London, Verenigd Koninkrijk