Keystone logo
© Eva Dang
Keele University

Keele University

Keele University

Invoering

Keele University , opgericht in 1949, is een van de grootste campusuniversiteiten in het VK, met meer dan 10.000 studenten die studeren op ons prachtige landgoed van 600 hectare in Staffordshire, met onze lokale NHS-partners en over de hele wereld. Keele bepaalt de gouden standaard voor lesgeven, met enkele van de meest tevreden studenten in het land, en ons onderzoek probeert levens te verbeteren en de meest dringende uitdagingen in onze regio, ons land en de wereld aan te pakken.

Keele University is geboren uit een baanbrekende visie, een van een ander soort universiteit. Opgericht in 1949 door Lord Lindsay - de voormalige vice-kanselier van de universiteit van Oxford - in een land dat nog steeds herstellende is van de Tweede Wereldoorlog, werd de universiteit oorspronkelijk geleid door de behoeften van de lokale gemeenschap. Het oorspronkelijke doel van de universiteit was om afgestudeerden af te leveren die niet alleen over de technische en specialistische kennis beschikten om de samenleving vooruit te helpen, maar die ook het sociale en politieke landschap begrepen dat aan deze behoefte ten grondslag lag. Fast-forward meer dan 70 jaar en dit originele ethos blijft de kern van de missie van de universiteit, en onze geavanceerde expertise en onderzoek wordt gebruikt om het leven van mensen te verbeteren en de meest dringende uitdagingen aan te pakken, niet alleen lokaal en in onze regio, maar over de hele wereld.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Keele

    Keele, Verenigd Koninkrijk

Vragen