Keystone logo
Kedge Business School MSc in digitale marketing en verkoop
Kedge Business School

MSc in digitale marketing en verkoop

Marseille, Frankrijk

1 Years

Engels

Full time

30 Jun 2024

Sep 2024

EUR 20.400 / per year

Op de campus

Vroegboekkorting van 5% op het collegegeld tot en met 29 februari 2024.

Invoering

Agile digitale marketeers trainen

Digitale marketing heeft een tumultueuze impact op de samenleving als geheel en veegt de gevestigde praktijken van bedrijven, overheidsinstanties en gebruikers terzijde. Er zijn nieuwe beroepen en nieuwe praktijken ontstaan, wat heeft geleid tot een vaardigheidskloof in de markt en een dringende behoefte aan nieuwe managementopleidingen op deze gebieden.

In een voortdurend veranderende omgeving waarin vaardigheden zich snel ontwikkelen en disciplines steeds specialistischer worden, moeten bedrijven wendbaarder dan ooit zijn om de uitdagingen van vandaag aan te gaan.

De nieuwe MSc in Digital Marketing & Sales gelanceerd door KEDGE is ontworpen om studenten op te leiden om de analytische en bedrijfsgerelateerde vaardigheden te verwerven die nodig zijn voor een succesvolle carrière in het digitale ecosysteem. De pedagogiek is gebaseerd op een transversale visie op basis van 4 pijlers: strategie, techniek, ontwerp en digitale marketing. Studenten zullen afstuderen als zeer bekwame digitale marketingstrategen.

Je zult diepgaand de algemene digitale marketingwereld ontdekken, gericht op de competenties en kennis die je nodig hebt om strategieën met een hoge toegevoegde waarde voor bedrijven op te bouwen en in praktijk te brengen. Het programma richt zich op thema's als social media marketing, data-analyse, digitale strategie & contentmarketing, e-commerce managementactiviteiten, etc.

De MSc heeft een sterke brancheoriëntatie en partnerschapsbenadering met bedrijven zoals Oxatis, Aix-Marseille French Tech, Kaporal en Dentsu, Digitick, The Wagon, Vente-privée, Digital Virgo; Het geeft je de competenties die de werkgevers van vandaag nodig hebben en kansen om toegang te krijgen tot een functie op strategisch en tactisch niveau. U kunt profiteren van carrières in de branche of subdiscipline van marketing die u echt interesseren, zoals Digital Marketing Analyst, Social Media Manager, Community's en Social Media Specialist, E-CRM Projectmanager, enz.

KEDGE is een van de 10 beste business schools in Frankrijk en staat op de 35e plaats in de FT European.

Durf lid te worden van een Triple Crow Business School om je te specialiseren in digitale marketing!

Waarom kiezen voor dit programma?

  • Een interdisciplinair, complementair overzicht ("helikopterview"): Strategie/Techniek/Design/Digital Marketing.
  • Een link tussen Kedge's academische excellentie (een Marketing centre of excellence) en het onderwijs, gecombineerd met een concrete, praktische aanpak.
  • Immersive learning is gericht op projecten en de identificatie en ontwikkeling van opkomende vaardigheden.
  • Een ecosysteem van toonaangevende spelers: Oxatis, Accélérateur KedgeBS, Aix-Marseille French Tech (nr. 2 in Frankrijk), enz.
  • Training die werkt om aan de verwachtingen van recruiters te voldoen: Adwords-certificering, analyse, codering en techniek, enz.

Carrièremogelijkheden

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen