Keystone logo
Kaunas University of Technology

Kaunas University of Technology

Kaunas University of Technology

Invoering

Hoge reputatie

Kaunas University of Technology dateert al van 1922 en heeft een groot potentieel voor studies en onderzoek ontwikkeld en blijft leider op het gebied van innovaties en technologieën in de Baltische Staten. Met 10.500 studenten en 1.000 academische personeelsleden streeft KTU ernaar zeer getalenteerde studenten (ondersteund door universitaire en externe beurzen), onderzoekers en academici bij elkaar te brengen om baanbrekend onderzoek te verrichten, onderwijs van topkwaliteit te leveren en onderzoeks- en ontwikkelingsdiensten aan te bieden voor een breed spectrum. aantal bedrijven.

internationaliteit

KTU vergroot haar internationale zichtbaarheid door deel te nemen aan internationale onderzoekssamenwerkingen, door internationale studieprogramma's op te zetten, door samen te werken met internationale partners bij het opzetten van gezamenlijke studieprogramma's, en door de deelname aan internationale uitwisseling tussen studenten en academische gemeenschappen aan te moedigen. Momenteel kunnen internationale studenten kiezen tussen 37 bachelor- en postdoctorale opleidingen en 19 doctoraatsprogramma's in het Engels op het gebied van technologische, fysische, biomedische en sociale wetenschappen, geesteswetenschappen en creatieve kunsten en design.

Groeiende talenten

KTU investeert in haar huidige studenten door hun studieomgeving en de kwaliteit ervan te verbeteren, door mogelijkheden te bieden om actief te zijn in sport, kunst, studentenverenigingen en door hun vertrouwen op te bouwen, omdat het de investering is voor de toekomst van de samenleving in lokale en mondiale voorwaarden. Onze studenten vormen een groot deel van de levendige studentengemeenschap in Kaunas, de op één na grootste stad van Litouwen.

Bij KTU

 • Onder de top 5% van topuniversiteiten ter wereld: KTU brengt zeer getalenteerde studenten, onderzoekers en academici samen.
 • De leider in samenwerking met het bedrijfsleven: van de ontwikkeling van studieprogramma's via case-analyse tot technologieoverdracht.
 • Breed scala aan diensten voor de studenten: uitwisselingsprogramma's, stages, opstartruimte, sport, enz.

Campusfuncties

  Locaties

  • Kaunas

   Donelaicio St. 73,, 44249, Kaunas

  Vragen