Keystone logo
Kaplan Singapore

Kaplan Singapore

Kaplan Singapore

Invoering

De visie van Kaplan is om het 'Private Education Institute of Choice' van Singapore te worden, en we willen onze studenten helpen hun carrière- en onderwijsdoelen te realiseren door middel van levenslang leren.

Als uw levenslange, geïntegreerde leerpartner bieden we academische programma's voor hoger onderwijs, professionele kwalificaties en trainingscursussen voor het ontwikkelen van vaardigheden, zodat u altijd relevant kunt blijven.

Door deze kansen en uitmuntendheid in onderwijs en leren te bieden, streeft Kaplan er altijd naar het beste te doen voor onze studenten. Onze frequente lofbetuigingen zijn daar een bewijs van.

Kaplan kreeg 9 onderscheidingen bij de JobsCentral Learning Training en Education Development (TED) Awards 2016 en 2017, waardoor Kaplan in het tweede achtereenvolgende jaar de 'Best Private Education Institution', 'Best Corporate Training Provider' en 'Gold Standard Service Provider' werd "In de geselecteerde categorieën / discipline door de entiteit.

Als toonaangevende particuliere onderwijsaanbieder kreeg Kaplan ook verschillende onderscheidingen. In 2017 werden we ook bekroond met de "Best Private Education Institution in Singapore" en de "Leading Corporate Training & Skills Development Provider" door BERG Icons of Learning, evenals het EC-Council Accredited Training Center, Academia en Instructor Circle of Excellence Award door EC-Council Global Awards.

Tot op heden heeft Kaplan meer dan 65.000 afgestudeerden gediend1 en meer dan 225.000 professionele certificaten toegekend2. Met meer dan 550 academische programma's en professionele certificaten beschikbaar, toont dit onze toewijding aan voortdurende innovatie en relevant zijn voor de industrie. We willen ook een unieke leeromgeving creëren waarin onze studenten uit meer dan 35 landen over de hele wereld geïnspireerd kunnen worden om uit te blinken in hun gekozen studierichting.

Locaties

 • Singapore

  Wilkie Road, Level 2, Wilkie Edge, , Singapore

 • Singapore

  1 Selegie Road, Level 6, PoMo, , Singapore

  • Singapore

   80 Jurong East Street 21, #06-02, Devan, , Singapore

   Vragen