Keystone logo
Kansas Wesleyan University

Kansas Wesleyan University

Kansas Wesleyan University

Invoering

De missie van Kansas Wesleyan University is het bevorderen en integreren van academische excellentie, spirituele ontwikkeling, persoonlijk welzijn en sociale verantwoordelijkheid.

Kansas Wesleyan biedt een educatief programma dat wordt gekenmerkt door excellentie, binnen een zorgzame gemeenschap, geworteld in de vrije kunsten traditie. De roeping van de universiteit is om zowel intellect als karakter te ontwikkelen, creativiteit en een gevoel van ontdekking te stimuleren en de hele persoon - lichaam, geest en ziel - te koesteren. Diversiteit wordt omarmd in het curriculum, de faculteit en de studenten.

Kansas Wesleyan University bereidt studenten niet alleen voor op carrières en beroepen, maar ook op levenslang leren. De universiteit rust haar studenten toe voor verantwoord leiderschap in hun gemeenschap, voor nuttige dienstverlening in en aan de wereld, en voor rentmeesterschap van de aarde.

Kansas Wesleyan University biedt een omgeving waarin geloof en leren zijn geïntegreerd, aangezien een ontmoeting met de christelijke proclamatie een integraal onderdeel is van het leven van de universiteit. De universiteit bevordert de levendige discussie over geloof en waarden en moedigt studenten aan om een doordacht persoonlijk wereldbeeld te ontwikkelen, gebaseerd op de christelijke traditie.

Locaties

  • Salina

    East Claflin Avenue,100, 67401, Salina

    Vragen