Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Kansas State University Manhattan Campus

Kansas State University Manhattan Campus

Kansas State University Manhattan Campus

Invoering

Het maakt niet uit of je het een oude professor, pas afgestudeerde, gepassioneerde alumnus of een frisse eerstejaars vraagt. Kies willekeurig een lid van de K-State-gemeenschap en vraag hem of haar wat het betekent om een Wildcat te zijn, en je krijgt hoogstwaarschijnlijk een antwoord uit één woord: Familie.

K-Staters beschouwen zichzelf als familie en dat geloof schijnt door bijdragen die zo uiteenlopend zijn als onze leden. Onderzoekers bedenken oplossingen voor problemen die een leven kunnen redden over de hele wereld, en studenten gaan op zaterdagochtend samen voor een taakstraf. Duizenden Wildcat-fans pakken onze stadions in eenstemmig samen en ons leiderschap begeleidt ons op een manier die past bij de verplichtingen van een grondbeurzenuniversiteit.

In feite kunnen deze verplichtingen worden beschouwd als onze familiewaarden, en de vele manieren waarop we ze nakomen zijn de Wildcat Way. We nodigen je uit om mee te gaan voor de rit, want er is altijd plek voor nog een in de K-State familie.

De hoofdcampus van K-State bevindt zich in "The Little Apple" en gedijt goed in de levendige studentenstadsfeer.

De campus van Manhattan omvat meer dan 2.320 hectare, inclusief landbouw- en onderzoeksfaciliteiten.

Manhattan heeft meer dan 56.000 inwoners en heeft een goede band met de familie K-State.

Deze campus ligt naast Fort Riley, een grote legerinstallatie, en werkt samen aan veel militair-gerichte projecten.

De National Bio and Agro-defence Facility van het Amerikaanse Department of Homeland Security wordt naast de campus gebouwd.

Locaties

  • Manhattan

    Manhattan, Verenigde Staten

    Vragen