Keystone logo
Kagawa University

Kagawa University

Kagawa University

Invoering

Kagawa University heeft zes niet-gegradueerde faculteiten en zeven graduate schools. Op het bachelorniveau worden alle cursussen gegeven in de Japanse taal. Zowel bezoekende internationale studenten op graduaatniveau als gastonderzoekers kunnen hun studie uitvoeren of hun onderzoek uitvoeren in het Engels. Drie van onze graduate schools zijn in de natuurwetenschappen (geneeskunde, techniek en landbouw), terwijl vier in de sociale wetenschappen (onderwijs, rechten, economie en management).

Kagawa University herbergt een studentenpopulatie van ongeveer 5.700 niet-gegradueerde en 700 afgestudeerde studenten. We hebben ongeveer 200 internationale studenten die aan onze universiteit studeren. We hebben ook elk jaar ongeveer 150 kortlopende studenten uit vele landen. Kagawa University streeft er voortdurend naar om een omgeving te bieden die zowel comfortabel als bevorderlijk is voor leren, door slaapzalen, beurzen en student-tutoren/buddy's gemakkelijk beschikbaar te maken.

Ik zou toekomstige internationale studenten en onderzoekers willen aanmoedigen om dieper in te gaan op wat Kagawa University te bieden heeft. Hoewel we ons buiten het belangrijkste metropoolgebied van Japan bevinden, zijn we ongetwijfeld een van de toonaangevende nationale universiteiten met een sterke focus op baanbrekend onderzoek en internationale samenwerking.

De prefectuur Kagawa heeft een mild klimaat en relatief lage kosten van levensonderhoud in vergelijking met andere delen van Japan. Door de ligging op het eiland Shikoku heeft Kagawa veel van de traditionele Japanse kenmerken behouden, terwijl Kagawa tegelijkertijd geen concessies doet aan het comfort dat kenmerkend is voor het moderne leven.

Locaties

  • Takamatsu

    Takamatsu, Japan

    Opleidingen

    Vragen