Keystone logo
Josai International University

Josai International University

Josai International University

Invoering

Josai International University opende in april 1992 twee faculteiten en twee afdelingen: de afdeling Management en Informatiewetenschappen aan de Faculteit Management en Informatiewetenschappen en de afdeling Interculturele Studies aan de Faculteit Geesteswetenschappen. In april 2005 heeft de universiteit zeven afdelingen in vijf faculteiten en vier graduate divisies.

Om studenten voor te bereiden op een baan in een breed scala van vakgebieden, zijn cursussen in het Engels en basiscomputervaardigheden vereist op alle afdelingen. Voor bredere perspectieven en meer geavanceerde probleemoplossende vaardigheden kunnen studenten cursussen volgen op andere afdelingen en de credits die in deze cursussen worden verdiend, worden meegeteld voor de credits die nodig zijn voor het afstuderen.

JIU is trots op zijn jeugdige ambitie en energie, op zijn toewijding om de karakters te vormen van jonge mensen met dromen en nobele visies op werken ten behoeve van zowel lokale als internationale gemeenschappen. De universiteit laat zich leiden door de spirituele erfenis van de oprichter, een missie van "karaktervorming door leren", door studenten te helpen zichzelf verantwoordelijke individuen en leden van de samenleving te maken.

JIU biedt veel meer dan gespecialiseerd en vrijzinnig onderwijs in de klas. De universiteit biedt ook drie praktische trainingsprogramma's aan die gericht zijn op het gebruik van vreemde talen en informatieverwerkingsvaardigheden voor planning en implementatie, en op de ontwikkeling van het vermogen om het initiatief te nemen bij langdurige inspanningen.

Het eerste van deze drie programma's, "veldtraining", werd voor het eerst in Japan geïntroduceerd door JIU en omvat een verscheidenheid aan stages en on-the-job-training. Het tweede programma is "projecttraining", waarin studenten verschillende projecten ondernemen die ze zelf bedacht en gepland hebben. De derde is "loopbaanonderwijs", waarin studenten hun toekomstige beroepen kiezen en zich op hun loopbaan beginnen voor te bereiden door hun eigen capaciteiten te ontwikkelen. Door middel van deze en andere trainings- en onderwijsprogramma's helpt JIU studenten hun missie in het leven te vinden en biedt ze solide ondersteuning met specifieke voorbereidende trainingen.

Locaties

  • Chiyoda

    Chiyoda, Japan

    Opleidingen

      Vragen