Keystone logo
John Cabot University

John Cabot University

John Cabot University

Invoering

John Cabot University, opgericht in 1972, is een Amerikaanse universiteit voor vrije kunsten die niet-gegradueerde graden aanbiedt aan Engelssprekende studenten van over de hele wereld. Je studeert in het hart van Rome, omringd door cultuur, geschiedenis, kunst, zaken en politiek.

Studenten leren in kleine klassen van professoren die als mentor optreden, de dialoog stimuleren en de stad Rome gebruiken als leerlaboratorium. Je krijgt mogelijkheden voor stages bij multinationals, internationale organisaties en musea, maar ook voor studie en reizen door heel Europa en daarbuiten.

JCU-alumni worden toegelaten tot prestigieuze graduate schools over de hele wereld, zoals Columbia University, de London School of Economics en de University of Oxford. Studenten beginnen ook een loopbaan bij grote multinationale ondernemingen, financiële instellingen, culturele organisaties en mediaorganisaties, waaronder Bloomberg, Price Waterhouse Cooper, IBM, het Wereldvoedselprogramma, de Wereldbank en de Liga van Arabische Staten.

Visum vereisten

Om cursussen bij John Cabot University te kunnen volgen, moeten alle studenten bewijzen dat ze het wettelijke recht of de wettelijke toestemming van de Italiaanse overheid hebben om in Italië te studeren.

Maak kennis met JCU op de weg

Neem contact op met een JCU-vertegenwoordiger bij u in de buurt

Accreditaties

Geaccrediteerd door AACSB

Locaties

  • Rome

    Via della Lungara 233

    Vragen