Keystone logo
Jamestown Community College

Jamestown Community College

Jamestown Community College

Invoering

Gelegen in het zuidwesten New York, JCC werd opgericht in 1950 als onderdeel van de State University van New York. De huidige inschrijving is ongeveer 3.500 full-en part-time krediet studenten op twee campussen, twee extensie centraEn online. In 2012, JCC werd uitgeroepen tot de "Top Performing Public Twee jaar College in New York" in een rapport gepubliceerd door The Chronicle of Higher Education.

JCC is een uitgebreide, regionale, open toegang, studentgerichte instelling die academische uitmuntendheid omarmt en voldoet aan leerbehoeften van de dienst gebied op diverse manieren. JCC programmering omvat liberal arts overdracht opleidingen, carrière programma's, dienstverlening aan de gemeenschap, ontwikkelings onderwijs en bedrijfsleven en de industrie training. Het college samen met de grotere gemeenschap draagt ​​bij aan de sociale en intellectuele verbetering, economische ontwikkeling en culturele verrijking van het westen van New York en het noordwesten van Pennsylvania.

De belangrijkste campus is gelegen op een 107-acre in Jamestown, In de zuidwestelijke hoek van New York. Jamestown is binnen reisafstand een dag van grote Amerikaanse steden, waaronder Buffalo, New York, Pittsburgh en Cleveland en slechts negentig minuten van Niagara Falls.

Visie Jamestown Community College, een integraal onderdeel van de economische en sociale kaders onze gemeenschappen ', zullen de regio's belangrijkste leverancier van de overdracht, carrière, ontwikkelingsstoornissen, en voortgezet onderwijs, en zal worden erkend voor academische uitmuntendheid, een gezamenlijke geest, innovatief leiderschap, en een ondernemersgeest.

Missie Jamestown Community College is een uitgebreide, regionale, open-access, studentgerichte instelling die academische uitmuntendheid omarmt en voldoet aan leerbehoeften van de dienst gebied op diverse manieren, met inbegrip van de vrije kunsten overdracht opleidingen, carrière programma's, dienstverlening aan de gemeenschap, ontwikkelings onderwijs en bedrijfsleven en de industrie training. Het college samen met de grotere gemeenschap draagt ​​bij aan de sociale en intellectuele verbetering, economische ontwikkeling en culturele verrijking van de westerse de staat New York en het noordwesten van Pennsylvania.

Verklaring van Geloven

Commitment aan kwaliteit: Het college is vastbesloten om het leren van studenten en aan de bevordering van het college, haar missie en het welzijn van onze gemeenschappen. Inzet voor studenten: Wij geloven dat studenten en andere gebruikers van de universiteit diensten zijn de eerste prioriteit in alles wat we doen. Inzet voor Levenslang leren: Wij geloven dat de gehele college gemeenschap is verantwoordelijk voor het verrijken van het leven door het creëren van een sfeer gewijd aan levenslang leren en intellectueel onderzoek en voor het bevorderen van de communicatie, samenwerking en meer begrip van onze pluralistische samenleving en de wereld waarin we leven . Commitment to Community Partnership: Wij geloven dat we een gedeelde verantwoordelijkheid voor het welzijn van ons college en moeten een rol spelen, in samenwerking met andere maatschappelijke organisaties, het bevorderen van de economische, sociale en culturele welzijn van onze gemeenschap.

Locaties

 • Jamestown

  Jamestown Community College, Jamestown Campus, 525 Falconer Street, P.O. Box 20, NY 14702, Jamestown

  • Olean

   Jamestown Community College, Cattaraugus County Campus, 260 North Union Street, P.O. Box 5901, NY 14760-5901, Olean

   • Dunkirk

    Jamestown Community College, North County Extension Center, 10807 Bennett Road, NY 14048, Dunkirk

    • Warren

     Jamestown Community College, Warren, PA Center, Curwen Building, 185 Hospital Drive, PA 16365, Warren

     Vragen