Keystone logo
Japan Lutheran College

Japan Lutheran College

Japan Lutheran College

Invoering

De missie van deze school is op personen die "God en de wereld te dienen in de geest van Christus" door de trein "instructie die elk individu waardeert."

Christian Instructie

Christendom - de oprichters geest die Japan Lutheran College ondersteunt

Christendom, de oprichters geest die JLC's erfenis, niet alleen in lezingen, maar maakt deel uit van alle leven op de campus. Er kan veel worden geleerd en die is opgedaan met de dagelijkse interactie met docenten, medewerkers en andere studenten.

Japan Lutheran College heeft een Campus Christian Center, waar de aalmoezenier (pastor) geeft leiding voor de aanbidding gerelateerde activiteiten en programma's op de campus. De Kapelaan wordt bediend door een kapelaan's Assistant, samen met andere helpers en student vrijwilligers die deel uitmaken van de Worship Committee. Er zijn kapel diensten elke klasse dag. Terwijl de eredienst is niet verplicht, maar biedt wel een plek waar docenten en studenten samen kunnen komen als één, hoorde het Woord van God, en doe mee in gebed. Door middel van de hier gepresenteerde berichten, zijn er mogelijkheden om een ​​andere kant van die mensen die we omgaan met elke dag te zien.

De basis van onze "Lutheraness" - als het ware-of God te prijzen en het bevorderen van liefde voor onze medemensen is te vinden in deze christelijke instructie. Het is onze hoop dat de jaren van studie aan JLC zal niet alleen leiden tot kennis en vaardigheden, maar zal een tijd die diep elk van ons raakt als individuen.

Locaties

  • Tokyo

    3 Chome-10-20 Osawa, Mitaka-shi, 181-0015, Tokyo

    Vragen