Keystone logo
James Cook University Online

James Cook University Online

James Cook University Online

Invoering

Vorder je carrière met een innovatief, flexibel postgraduaat. Begin vandaag met het bouwen aan een betere toekomst.

Onze Master's, Graduate Diploma en Graduate Certificate cursussen in Nursing, Data Science and Business zullen je voorzien van de vaardigheden, kennis en referenties om je carrière vooruit te helpen en een verschil te maken in het door jou gekozen vakgebied.

Waarom studeren bij JCU?

Onderzoek wanneer het u uitkomt, ontvang persoonlijke academische ondersteuning en laat uw CV schitteren met een diploma van een internationaal erkende universiteit.

Met een reputatie voor uitmuntendheid in onderwijs en onderzoek, weten we de waarde van een onderwijs van wereldklasse: onze studenten studeren af om leiders te worden in hun vakgebied en hun gemeenschap. Bovendien heeft JCU zes jaar lang de vijf sterren ontvangen voor succesvol succes van afgestudeerden in The Good Universities Guide.

Via onze postacademische cursussen willen we professionals de mogelijkheid geven om een positieve impact te hebben en hun leven ertoe te brengen. Schrijf je vandaag nog in en win vandaag nog de vaardigheden om je betere toekomst op te bouwen.

Ons erfgoed

JCU, opgericht in 1961 en met campussen in Townsville, Cairns en Singapore, is de op een na oudste universiteit van Queensland. Gerangschikt in de top 2% van 's werelds tertiaire instellingen, is JCU's reputatie voor uitmuntendheid gebaseerd op ons onderzoek van wereldklasse en op de toonaangevende prestaties van onze afgestudeerden in alle sectoren. Het succes van onze studenten is onze eerste prioriteit.

Maak kennis met enkele academici die dat toonaangevende onderzoek en onderwijs binnen handbereik brengen:

 • verpleging
 • Data Science
 • Bedrijf

Wat we aanbieden

Bij JCU Online combineren we het nieuwste op het gebied van lesgeven en leren met een diep begrip van online postgraduate cursuslevering .

Onze medewerkers behoren tot ' s werelds toonaangevende academici , bekend om hun studiebeurs, professionele discipline en ondersteunende benadering van online postdoctorale studie.

Onze ranglijst van 's werelds beste universiteiten betekent dat een diploma van JCU Online uw CV zal helpen schijnen . In feite heeft JCU de afgelopen zes jaar achter elkaar vijf sterren gekregen voor succes in de Gids voor goede universiteiten.

Het JCU Online verschil

Postgraduate degrees van JCU Online zijn innovatief, flexibel en op maat gemaakt om te voldoen aan de drukke realiteit van de hedendaagse werkende professionals. Toegankelijk op elk apparaat en ontworpen om 'altijd en overal' te leren, passen JCU Online-cursussen in uw leven en uw levensstijl.

Onze interactieve online omgeving maakt leren interessant. Video, audio, groepschats en meer zullen u helpen zich ondergedompeld te voelen in uw lessen en het meeste uit uw studie te halen. We faciliteren talloze mogelijkheden om contact te leggen met medestudenten , zodat je academische kwalificatie wordt aangevuld met een echt netwerk van professionele peers.

Maar toch, terwijl we de voordelen van online onderzoek verdedigen, erkennen we ook de waarde van persoonlijke verbindingen en individuele ondersteuning . Daarom, als JCU Online student, heb je je eigen persoonlijke Succes Adviseur om je te ondersteunen van inschrijving tot afstuderen, je te helpen en aan te moedigen tot de voltooiing van de cursus.

Locaties

 • Douglas

  James Cook Drive,1, 4811, Douglas

  • Brisbane

   Queen Street,349, 4000, Brisbane

   • Smithfield

    McGregor Road,90, 4878, Smithfield

    Vragen