Keystone logo
Jagiellonian University Master of Science in milieubescherming en -beheer
Jagiellonian University

Master of Science in milieubescherming en -beheer

Kraków, Polen

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Oct 2024

PLN 15.000 / per year *

Op de campus

* geen collegegeld voor Poolse burgers. de aanmeldingskosten bedragen 100 PLN

Invoering

De studies Environmental Protection and Management zijn bedoeld voor Engelssprekende studenten die gespecialiseerd onderwijs zoeken in hedendaags milieubehoud en beheer van natuurlijke hulpbronnen. Onze ervaren medewerkers en externe topexperts, die over goed verankerde wetenschappelijke prestaties beschikken, brengen diepgaande en altijd actuele kennis bij met de nadruk op teamwerk en het plannen en uitvoeren van valorisatie- of monitoringwerkzaamheden. Het interdisciplinaire studieprogramma biedt een groot aantal praktische activiteiten in goed uitgeruste, moderne laboratoria en tijdens veldlessen.

De Faculteit Biologie (tot 2017 - de Faculteit Biologie en Aardwetenschappen) werd opgericht in 1951. Het heeft de wetenschappelijke categorie A in de beoordeling van het Ministerie van Wetenschap en Hoger Onderwijs, studieprogramma's die aan de faculteit worden uitgevoerd, leiden in ranglijsten opgesteld door de Education Foundation 'Perspektywy' en getalenteerde studenten winnen het prestigieuze Diamond Grant-programma. De Faculteit Biologie biedt studenten de mogelijkheid hun interesses met betrekking tot verschillende aspecten van de biologie, neurobiologie en milieuwetenschappen te ontwikkelen in goed uitgeruste laboratoria en tijdens excursies. Het geeft de mogelijkheid om een profiel van een onderwijstraject te kiezen, individuele onderzoeksprojecten uit te voeren en onderwerpen te kiezen die worden gegeven door experts van het Instituut voor Botanie, het Instituut voor Milieuwetenschappen, het Instituut voor Zoölogie en Biomedisch Onderzoek en de Botanische Tuin.

De gebouwen van de faculteit bevinden zich op het grondgebied van de campus van de 600ste verjaardag van de JU Revival. Het studieprogramma Milieubescherming en -beheer wordt gegeven aan het Instituut voor Milieuwetenschappen , dat deel uitmaakt van de Faculteit Biologie. Studenten kunnen gebruik maken van de goed uitgeruste bibliotheek en leeszaal voor milieuwetenschappen, evenals van internetdatabases met volledige toegang tot artikelen over biologische en medische wetenschappen.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Voorzieningen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen