Keystone logo
Jagiellonian University Master of Arts in Europese Studies
Jagiellonian University

Master of Arts in Europese Studies

Kraków, Polen

2 Years

Engels

Full time

26 Jun 2024

Oct 2024

EUR 4.400

Op de campus

Invoering

Tweede-cyclusprogramma (het equivalent van een MA-programma) in European Studies is een interdisciplinaire postdoctorale cursus die in het Engels wordt gegeven. Gedurende vier semesters volgen studenten cursussen op verschillende gebieden: politiek, sociaal, cultureel en economisch. Het MA-programma European Studies biedt weinig studietrajecten. Mede dankzij een breed netwerk van universitaire partners in Europa en de wereld hebben studenten een unieke kans om dubbele/gezamenlijke/meerdere opleidingen te volgen.

De Faculteit Internationale en Politieke Studies heeft de categorie A toegekend door het Ministerie van Wetenschap en Hoger Onderwijs en werd toegekend voor de kwaliteit van het onderwijs door de Poolse Accreditatiecommissie. De faculteit is de meest internationale en interdisciplinaire eenheid aan de Jagiellonian University . Het biedt unieke programma's in het Engels, waarvan er vele worden aangeboden op basis van overeenkomsten met buitenlandse universiteiten. De faculteit biedt studenten de mogelijkheid om te studeren in een nationaal en cultureel diverse omgeving, zowel in het Pools als in vreemde talen. Dit creëert de ruimte om elkaar te leren kennen en ondersteunt de ontwikkeling van studenten tijdens hun studie en in hun professionele loopbaan. De complexe structuur van de faculteit weerspiegelt de diversiteit van het wetenschappelijk onderzoek dat binnen deze eenheid wordt verricht. Daarom hebben studenten de mogelijkheid om te studeren bij specialisten die zich bezighouden met zaken uit bijna alle hoeken van de wereld. Europese Studies worden uitgevoerd bij het Instituut voor Europese Studies , een van de meest dynamische onderzoekscentra van Polen die zich bezighoudt met Europese kwesties.

Het hoofdkantoor van de Faculteit Internationale en Politieke Studies is gevestigd in een modern gebouw in de buurt van de Jagiellonian Library, Błonia en Jordan Parks. De faculteit is in 2021 verhuisd naar een nieuwe faciliteit, waardoor studenten comfortabele omstandigheden en omgevingen krijgen om te studeren. Het gebouw beschikt over vier grote auditoria verdeeld over acht verdiepingen, enkele tientallen college- en seminariezalen, een studentenzone en ruimtes voor medewerkers. Ook is er een faculteitsbibliotheek met een ruime leeszaal.

toelatingen

leerplan

Voorzieningen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen