Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Jacksonville University

Jacksonville University

Jacksonville University

Invoering

1 oktober 1934: Eerste bijeenroeping van William J. Porter University in auditorium op de 3e verdieping van het First Baptist Educational Building.

1935: Porter University verandert officieel in Jacksonville Junior College (JJC). De lessen worden verplaatst naar de klaslokalen van Haddock Business University op 517 Laura Street.

1936: De school beslaat de hele tweede verdieping van het Florida Theatre Building.

April 1944: JJC verhuist naar Kay Mansion op 704 Riverside Avenue.

2 oktober 1950: De lessen beginnen op de campus van Arlington in het eerste permanente gebouw (Founders).

1961: College of Fine Arts opgericht.

1981: Introductie van nieuwe majors: dans, fotografie en communicatie.

2001: Er worden renovaties uitgevoerd aan het gebouw van de Raad en het Kinne Center.

1 juli 2004: Kerry Romesburg wordt de elfde universiteitspresident.

2007: Nursing breidt uit met subspecialisatie Family and Emergency Nurse Practitioner, eerst in Florida, zesde in het land. Oak Hall, de nieuwste moderne woonruimte, opent voor studenten.

De missie van Jacksonville University is om elke student voor te bereiden op levenslang succes bij het leren, bereiken, leiden en dienen.

Deze missie zal worden vervuld als een kleine, uitgebreide, onafhankelijke universitaire gemeenschap in een levendige stedelijke omgeving. De universiteit bedient een etnisch en geografisch diverse, voornamelijk niet-gegradueerde studentenorganisatie, evenals volwassen studenten in geselecteerde undergraduate-, master-, doctoraats- en professionele certificeringsprogramma's.

De leergemeenschap van Jacksonville University zal persoonlijke service, nauwe interactie tussen student en faculteit en een uitgebreid scala aan educatieve en co-curriculaire programma's bieden. Onze leerervaring zal de nadruk leggen op betrokken leren, de integratie van denken met doen en de combinatie van professionele voorbereiding met een sterke basis voor vrije kunsten.

waarden

De waarden van de Jacksonville University leren en leven gemeenschap:

  • studenten en de kwaliteit van hun leer- / leefervaring als hoogste prioriteit;
  • betrokkenheid van docenten en studenten bij het onderwijzen, leren en uitbreiden van kennis in een omgeving van excellentie en academische vrijheid;
  • dienstverlening aan de universiteit, de gemeenschap en de samenleving; en
  • eerlijkheid, integriteit en wederzijds respect.

Jacksonville University wordt een nationaal en internationaal erkende universiteit die bekend staat om haar kenmerkende programma's, uitnodigende en ondersteunende campus en het succes van haar studenten.

De focus van Jacksonville University zal liggen op het creëren van een complete leeromgeving waar studenten academisch, sociaal en persoonlijk succes kunnen ontwikkelen en ervaren. Studenten zullen het gevoel hebben dat Jacksonville University hun academische thuis is; een huis waarin ze zich veilig, geborgen, gewaardeerd en betrokken voelen. De basis van deze inspanning wordt gevormd door het voltijds undergraduate-programma, aangevuld met geselecteerde professionele en graduate-programma's.

Locaties

  • Jacksonville

    University Boulevard North,2800, 32211, Jacksonville

    Vragen