Keystone logo
International University Of Sarajevo IUS

International University Of Sarajevo IUS

International University Of Sarajevo IUS

Invoering

De Internationale Universiteit van Sarajevo is een non-profit onafhankelijke instelling voor hoger onderwijs die autonoom voorziet in de financiering voor zijn werk. Het biedt educatieve programma's in alle drie de studie cycli, evenals specifieke professionele ontwikkelingsprogramma's in de geregistreerde gebieden.

IUS is geaccrediteerd met de nationale Agentschap voor de ontwikkeling van het hoger onderwijs en Quality Assurance en opgenomen in de staat register van erkende instellingen voor hoger onderwijs in Bosnië en Herzegovina. De universiteit is een associate lid van de Europese vereniging van universiteiten (EUA) en een volledige lid van de Internationale Vereniging van Universiteiten (IAU). Bovendien, alle zeven programma's vertegenwoordigd door de Keystone zijn geaccrediteerd door AQ Oostenrijk voor zes jaar met ingang van september 2016. IUS volgt een vier-jarige opleiding structuur Op Hbo-niveau. De programma's zijn compatibel met de Bologna-systeem en laat de vrije overmaking van kredieten door middel van ECTS. Een bachelor's degree bij IUS heeft een waarde van 240 credits. EEN master's programma op IUS duurt een jaar en heeft een waarde van 60 studiepunten.

Taaleisen

De taal van de communicatie en educatie op spiraaltje EngelsEn alle aankomende studenten moeten een bewijs van taalvaardigheid (IELTS 6 of TOEFL IBT 79). Studenten die niet over dit niveau van bekwaamheid kan studeren aan de Engels taal School totdat ze klaar zijn voor hun faculteit studies taal-wise.

Deelnamekosten

Bij Hbo-niveau de kosten van een programma begint vanaf 3600 Euro met de relevante beurzen. Voor master in de genetica en Bioengineering de vergoeding is 3500 Euro. Voor de Internationale Betrekkingen en de elektrische en elektronische programma, De vergoeding is 3000 Euro.

Locaties

  • Sarajevo

    Hrasnička cesta 15 Ilidža , 71210, Sarajevo

Vragen