Keystone logo
Institut Tecnic Tecnologic Internacional Master in voetbalrecht
Institut Tecnic Tecnologic Internacional

Master in voetbalrecht

Barcelona, Spanje

9 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

Afstand leren, Op de campus

Invoering

Een wereldwijd baanbrekend programma waarbij je een klaslokaal deelt met professionals van de belangrijkste instellingen en advocatenkantoren die gespecialiseerd zijn in voetbalrecht; een deuropener voor unieke professionele kansen.

Het programma is ontworpen door onze academische directeuren, Daniel Cravo en Andrea Bozza, en is ontwikkeld in samenwerking met advocaten en autoriteiten met een grote reputatie en aanzien binnen de sportsector, onder auspiciën van AIAF, de internationale vereniging van voetbaladvocaten.

Dankzij de betrokkenheid van de AIAF en de gastvrije steun van de belangrijkste voetbalentiteiten kun je een uitzonderlijke ervaring beleven: netwerkevenementen, professionele bezoeken, mentorschap, internationale reizen en stages bij toporganisaties.

Algemene doelstellingen: de master zorgt ervoor dat studenten steeds terugkerende juridische, strategische en besluitvormingskwesties in de voetbalindustrie leren kennen en ervaren.

In de context van de colleges worden studenten geconfronteerd met enkele van de meest voorkomende problemen in de voetbalindustrie. In het bijzonder wordt hen gevraagd om met specifieke situaties om te gaan door (i) hun vaardigheden toe te passen, (ii) de nuances van de voetbalbusiness te evalueren in het licht van hun eigen kennis en (iii) alternatieven voor te stellen voor de oplossing van de betreffende gevallen.

Docenten begeleiden leerlingen bij hun onderzoek, analyse en toepassing van de vaardigheden die nodig zijn om de relevante probleemoplossende oefeningen uit te voeren.

Aan het einde van de masteropleiding zullen studenten, dankzij hun verbeterde vermogen om de specifieke kenmerken en eigenaardigheden van de juridische voetbalomgeving te herkennen, idealiter in staat zijn om een aantal van de meest voorkomende kwesties met betrekking tot voetbalzaken aan te pakken - en in de juiste context te plaatsen - en om de formele en inhoudelijke argumenten te kiezen en toe te passen die het meest relevant zijn voor elke concrete situatie die zich voordoet. Aan de andere kant wordt verwacht dat de opgedane kennis, in combinatie met de capaciteit en het eigenbelang van elke student, ook kan leiden tot het genereren van innovatieve ideeën en benaderingen.

Certificering door ITTI, in samenwerking met AIAF

Behaal een prestigieuze kwalificatie, gecertificeerd door ITTI en bekrachtigd door de AIAF (International Association of Football Lawyers), die de deuren van de sector voor je zal openen.

Ideale studenten

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen