Keystone logo
© Elisava
Institut Tecnic Tecnologic Internacional

Institut Tecnic Tecnologic Internacional

Institut Tecnic Tecnologic Internacional

Invoering

Bij ITTI Sports Institute richten we ons op het opleiden van innovatieve professionals voor de sportindustrie. We bieden praktische programma's en werken samen met toonaangevende bedrijven om succesvolle arbeidsbemiddeling te garanderen. We streven ernaar een wereldleider te zijn in sportmanagementonderwijs, erkend voor onze academische uitmuntendheid, aanpassingsvermogen en innovatie, evenals de positieve impact van onze afgestudeerden op de wereldwijde sportsector.

Visum vereisten

Visa en verblijfsvergunningen

De student is verantwoordelijk voor het verwerken van de benodigde documentatie om de documentatie te verkrijgen voor zijn verblijf en juridische duurzaamheid in de staat waar het programma wordt gegeven.

Afhankelijk van de opleiding waarvoor hij of zij zich heeft ingeschreven, ontvangt de student de benodigde en/of verplichte of aanvullende lesstof zoals overwogen door het docententeam. Bij een officiële opleiding ontvangt de student het Officiële materiaal van de technologische fabrikant; Als dit niet door de fabrikant wordt verstrekt, krijgt de student het materiaal dat het academisch management overweegt om zijn certificering te verkrijgen, evenals aanvullende activiteiten en workshops die ervoor zorgen dat hij of zij slaagt voor het officiële examen. Wanneer de training vanwege de aard ervan niet officieel door een fabrikant kan worden gecertificeerd, ontvangt u het aanvullende materiaal dat het docententeam als optimaal beschouwt voor uw leerproces en uw PFM (Final Master's Project).

Op dezelfde manier zal ITTI, afhankelijk van het geval en op verzoek van de student vóór aanvang van de opleiding, het benodigde materiaal, de software en de apparatuur met een hoogtechnologische kwalificatie aan de student ter beschikking stellen, die door de studenten altijd moet worden gebruikt. en overal met inachtneming van de instructies van instructeurs en/of gebruiksaanwijzingen. De aan dit materiaal toegebrachte verslechtering, als gevolg van een kennelijk onjuist gebruik ervan door de student, zal de student dwingen de kosten te dekken die zullen ontstaan bij het herstel naar de oorspronkelijke en/of functionele staat van de verslechterde apparatuur of materiaal.

De student is als enige verantwoordelijk voor alle inhoud die hij of zij individueel genereert, ontwikkelt en/of verspreidt op ITTI of op een van de virtuele of fysieke media (web, sociale netwerken, tijdschriften, enz.) waarvan ITTI de eigenaar is. ITTI is ontheven van elke verantwoordelijkheid die kan ontstaan met betrekking tot de inhoud die door de studenten wordt verspreid bij het gebruik van een van de bovengenoemde media.

Beurzen en financiering

Beurzen worden toegekend op basis van verdiensten en/of financiële behoeften, onder de voorwaarden die zijn bepaald door de entiteit die de overeenkomstige beurs toekent.

De verschillende beurzen en promoties voor toegang tot de programma's die door ITTI of andere entiteiten worden verleend, zijn niet cumulatief met elkaar, tenzij dit uitdrukkelijk is bepaald in de basis van de beurs of promotie.

Locaties

  • Barcelona

    Ronda del General Mitre, 116, 08021, Barcelona

Vragen