Keystone logo
ITESO -  Universidad Jesuita de Guadalajara

ITESO - Universidad Jesuita de Guadalajara

ITESO -  Universidad Jesuita de Guadalajara

Invoering

ITESO is de jezuïetenuniversiteit van Guadalajara. Opgericht in 1957, behoort tot de groep van jezuïetenuniversiteiten in de wereld.

ITESO is de jezuïetenuniversiteit van Guadalajara. Opgericht in 1957, behoort het tot een netwerk van meer dan 228 jezuïetenuniversiteiten over de hele wereld. Ze delen allemaal een 450 jaar oude traditie van jezuïeteneducatie, een traditie die van oudsher centraal staat in de wereldgedachte, bekend om het opleiden van leiders op alle gebieden van wetenschap en kunst.

ITESO staat bekend om zijn academische excellentie, een grote zorg voor zowel lokale als wereldwijde contexten, en zijn inzet voor de verbetering van de levensomstandigheden van mensen. Het uitgebreide educatieve project is gericht op het ontwikkelen van intelligentie en gevoeligheid, om vrije en maatschappelijk verantwoorde jonge mannen en vrouwen voor het leven te onderwijzen, in een omgeving die ideaal is om te ontdekken en te groeien.

Studeren aan ITESO betekent het delen van een jezuïetenopleiding met anderhalf miljoen studenten over de hele wereld.

Je kunt deel uitmaken van een multiculturele omgeving en studeren met meer dan 9000 studenten uit Mexico en uit andere landen zoals Argentinië, Brazilië, de Verenigde Staten, Frankrijk, Finland, Nederland en Zwitserland, die aan onze universiteit studeren via het Academic Exchange Program .

Missieverklaring van ITESO

121981_photo-1517486808906-6ca8b3f04846.jpg
Naassom Azevedo / unsplash

ITESO is een universiteit met christelijke inspiratie, toevertrouwd aan de Society of Jesus. Het ziet zichzelf als een gemeenschap van mensen in constante groei

Zijn missie is:

  • Om competente, vrije en toegewijde professionals te vormen die bereid zijn om hun wezen en hun acties ten dienste van de samenleving te stellen.
  • De grenzen van kennis en cultuur verleggen in de voortdurende zoektocht naar waarheid.
  • In overleg met verschillende maatschappelijke organisaties haalbare en relevante oplossingen voorstellen en ontwikkelen om systemen en instellingen te transformeren.

Dit alles met het doel een eerlijkere en meer humane samenleving op te bouwen.

Visie

Zich positioneren als een toonaangevende promotor van fondsenwervende projecten voor beurzen, sociale initiatieven en de ontwikkeling en groei van de universiteit, door samen te werken met andere sectoren om een efficiënt team te vormen dat service biedt, informatie faciliteert en institutionele strategie ondersteunt.

Locaties

  • Tlaquepaque

    Anillo Periférico Sur Manuel Gómez Morín,8585, 45604, Tlaquepaque

Vragen