Keystone logo
ITECOM Art Design Paris

ITECOM Art Design Paris

ITECOM Art Design Paris

Invoering

STRUCTUUR UNIEK IN HET HART VAN PARIJS

Gelegen tussen de Opera Garnier, de Beurs en de Brongniart Palace, is onze Parijse instelling die op 1200 m² met computer-apparatuur meer dan 200 Macs en pc's waarvan de software wordt elk jaar geactualiseerd.

Het docententeam ITECOM ONTWERP VAN DE KUNST VAN PARIJS wordt bezield door een verlangen om steeds afwisselende periodes van inspiratie, uitwisseling van ideeën, leren en een echte professional avontuur.

Pedagogische aanpak AANGEPAST

Know-how voor 35 jaar in het midden van de schepping en het web.

ITECOM waardeert de ervaring in het bedrijfsleven en implementeert de fundamentele dimensies van effectieve training: lestijden en onderzoek contracten met partnerbedrijven.

Een STEUN AAN WERKGELEGENHEID

ITECOM kunstontwerp is alles over know-how voor 35 jaar in het midden van de schepping, met een bereidheid om voortdurend in ontwikkeling om de economische realiteit van de markt passen. Elke luidspreker speelt een leidende rol in het onderwijzen van onze studenten door het beoefenen van professionaliteit.

ITECOM ART ontwerp verhoogt de ervaring in het bedrijfsleven en de uitvoering van de twee fundamentele dimensies van effectieve training:

  • Periodes van het onderwijs.
  • Studie contracten met partnerbedrijven.

Deze cursussen aanvulling op de gekozen door een praktische ervaring in het veld training.

Deze dubbele aspect van de training kunt u de opgedane kennis door het geven van praktische en professionele dimensie te valideren.

Dit is een essentieel aanpak voor een succesvolle integratie bedrijf.

ITECOM banner 2
48758_15578048_1248097828561805_2795122766263350374_o

800 afgestudeerden uit MAKEN ITECOM

Onze afgestudeerden die verantwoordelijke posities in de media het bedrijfsleven en de toegepaste kunsten te bezetten zijn een enorme aanwinst voor ons groeiende netwerk.

Inderdaad zijn ze nu waarschijnlijk aanwezig in verschillende sectoren van de nationale activiteiten als internationaal zijn.

Onze afgestudeerden ZIJN VOORAL onze ambassadeurs

Onze afgestudeerden zijn zeer vaak noemen ITECOM ART DESIGN aan stage- of werkaanbiedingen te bieden.

Ze zijn betrokken bij het onderwijs en komen vaak in klaslokalen te ontmoeten, deel te nemen, te begeleiden naar de beste studenten in hun toekomstige loopbaan.

Het is een uitwisseling die studenten verwacht in het bijzonder met het oog op hun toekomstige beroep te bespreken.

GEDIPLOMEERDEN op alle continenten

Met het groeiend netwerk van ITECOMIENS en hun know-how, is het niet ongewoon om te zien onze studenten naar het buitenland gaan in de wereld van gerenommeerde bedrijven zoals Ubisoft, L'Oreal, ForMek, Havas, Publicis, Alvarez International, Digital district, Sephora, Societe Generale ...

48759_DSC_0041

Locaties

  • Paris

    12 rue du 4 Septembre, 75002, Paris

Vragen