Keystone logo
ISTUD Business School

ISTUD Business School

ISTUD Business School

Invoering

Meer dan veertig jaar ervaring naast organisaties

Opgericht in 1970 op initiatief van Assolombarda en een groep grote Italiaanse en multinationale bedrijven (waaronder Pirelli, Olivetti en IBM), heeft ISTUD altijd de ontwikkeling van het Italiaanse management begeleid, en heeft het een belangrijke bijdrage geleverd aan de verspreiding van een modern bedrijf. "managementcultuur" in ons land. De eerste Faculteit van de Business School was samengesteld uit hoogleraren van de Harvard Business School , ondersteund door Italiaanse professionals op het gebied van managementadvies .

De ISTUD Foundation is vandaag de enige onafhankelijke high-profile Italiaanse Business School . In haar 40 jaar activiteit hebben meer dan 51.000 leidinggevenden en middenmanagers, evenals 2.300 nieuwe afgestudeerden, deelgenomen aan haar trainingsprogramma's en meesters en vele professionals, werkzaam in de wereld van opleiding en onderzoek , zijn opgeleid bij ISTUD sinds de jaren zeventig vandaag.

Chronology

Onze missie

Ondersteuning van de groei van bedrijven en managers die willen concurreren door het creëren van een nieuw duurzaam economisch model, gericht op het creëren van waarde voor alle actoren in het proces. Dit is de missie van de ISTUD Foundation , de eerste onafhankelijke Business School in Italië, die sinds 1970 actief is op het gebied van hoger beroepsonderwijs en managementonderzoek, een geïntegreerde portefeuille van managementonderzoeks- en trainingsprogramma's aanbiedt, rechtstreeks toegepast op de realiteiten en uitdagingen die organisaties worden geconfronteerd.

Onze waarden

Duurzaamheid: de systemische, ethische en duurzame aanpak.

Onze aanpak

De ISTUD Foundation is van plan om een ​​andere stem te hebben op het gebied van training en managementontwikkeling , waarbij de uniciteit en het potentieel van de individuen en organisaties waarin zij opereren centraal staat in al haar activiteiten.
Aan de basis van de verschillende voorgestelde initiatieven is er een constante onderzoeks- en innovatieactiviteit , met de ontwikkeling van een bijgewerkte knowhow die is toegespitst op de problemen en kwesties die tegenwoordig daadwerkelijk onder de aandacht van bedrijven, organisaties en managers komen.

ISTUD kiezen betekent 'in contact komen' met een toonaangevend bedrijf in het Italiaanse landschap van managementonderwijs , met bijna 40 jaar ervaring op het gebied van managementtraining en onderzoek naar organisaties .
Het aangetoonde vermogen om bij te dragen aan de evolutie van managementdenken, het internationale netwerk, de gekwalificeerde aanwezigheid in bedrijven en instellingen, het hoge niveau van het aanbiedingsproces en het onderwijsproces, samen met de kwaliteit van de faculteit, de roem en het prestige van het merk, zijn enkele van de belangrijkste elementen die leiden tot ISTUD beschouwen als een unieke keuze van uitmuntendheid in de Italiaanse scene.

Business meeting-1209640_960_720

ISTUD : ervaringen vergeleken

Deelname aan een ISTUD seminar of -traject betekent ervaren van een zeer boeiende trainingservaring , waarbij de deelnemer de protagonist van het leerproces is , in een stimulerende omgeving , met de constante aanwezigheid van ISTUD professionals om de hele cursus te begeleiden.
De analyse van concrete situaties, het zoeken naar effectieve oplossingen, het aannemen van verantwoordelijkheid, interpersoonlijke communicatie, onderhandeling en groepswerk worden altijd gewaardeerd binnen de klaslokalen. Faculteitsprofessoren maken, in relatie tot de verschillende momenten van het programma en de behandelde inhoud, gebruik van een brede en flexibele mix van didactische hulpmiddelen zoals lessen, oefeningen, casusbesprekingen .

Onze vergelijking is gebaseerd op de omvang van de vergelijking . Een vergelijking die voortkomt uit de dialoog met deelnemers uit verschillende sectoren en professionele families en uit de voortdurende discussie en uitwisseling met docenten van de faculteit, alle experts op het gebied van expertise, met een effectieve kennis van bedrijfsproblemen afgeleid van aanzienlijke ervaring in management, consulting of onderzoek.
Alle deelnemers krijgen altijd een breed scala aan theoretische documentatie over de behandelde onderwerpen, evenals een volledige en bijgewerkte bibliografie (naast het gebruik van exclusieve ISTUD materialen die zijn voorbereid en aangepast aan de behoeften van de klant).

Locaties

  • Stresa

    ISTUD Business School Corso Umberto I, 71,

Vragen