Keystone logo
Istituto Modartech Master Mode Hi-Tech
Istituto Modartech

Master Mode Hi-Tech

Pontedera, Italië

9 Months

Italiaans

Full time

30 Jun 2024

Oct 2024

EUR 14.000

Op de campus

Invoering

Het door de MIUR erkende masterdiploma van het eerste niveau vertegenwoordigt een zeer innovatief en interdisciplinair opleidingstraject, inclusief onderzoek, innovatie en ontwerp.

Istituto Modartech presenteert in samenwerking met de Scuola Superiore Sant' Anna een hoogwaardige opleiding met de titel van 1e graads Master erkend door het MUR - Ministerie van Universiteit en Onderzoek, gericht op het opleiden van profielen van ontwerpers met interdisciplinaire vaardigheden, met als doel het ontwerpen van draagbare technologische oplossingen, het combineren van vorm en functionaliteit en het creëren van innovatieve producten. De master wordt gekenmerkt door een unieke combinatie van onderzoek, technologie, mode en design.

Een pad gericht op het voorbereiden van toekomstige designprofessionals, die in staat zijn om met competentie en creativiteit te bewegen in een steeds veeleisender en competitievere markt, in staat om kleding en accessoires te ontwikkelen die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn, met behulp van sensoren en geavanceerde technologieën om de prestaties en ervaring van het gebruik van de producten.

Om de training compleet te maken, de ontwikkeling van soft skills zoals creatief denken, teambuilding, zelfondernemerschap en crowdfunding.

Carrièremogelijkheden

leerplan

toelatingen

Over de school

Vragen