Keystone logo
ISPED

ISPED

ISPED

Invoering

over ISPED

De Zuid-Amerikaanse Instituut voor Onderzoek en Ontwikkeling - ISPED is een Braziliaans bedrijf, met het hoofdkantoor in São Paulo / SP vertegenwoordigd in verschillende steden van het land door middel van partnerschappen met de voorbereidende cursussen en andere bedrijven in de onderwijssector.

De instelling wil meer flexibele toegang tot educatieve en professionele ervaringen in andere landen, evenals ondersteuning vanaf het eerste contact tot de uitgifte en validering van de adelstand.

Transformeren van studenten in vakmensen in ons land is de belangrijkste doelstelling van ISPED dat streeft naar de wereldwijde markt op de hoogte te houden, met name door nieuwe mogelijkheden die de instellingen van Zuid-Amerika te bieden.

De cursussen streven naar de eisen van de landen van herkomst, de Braziliaanse normen en vooral de verwachtingen van onze studenten te ontmoeten.

MISSION

Bieden cultuur en professionele ontwikkeling, evenals internationale ervaring die door gerenommeerde instellingen.

VISION

Het aanbod van cursussen en worden erkend als een moderne en geglobaliseerde bedrijf in de wereld.

WAARDEN

Integriteit, Respect en kansen op de arbeidsmarkt en degenen die bij ons komen met het oog op verbetering en innovatieve ervaringen; Verantwoorde en duurzame actief in parallel aan een internationale overeenkomst die de economische groei als de belangrijkste doelstelling heeft; Innovatief management met Open voor nieuwe leden en bepaalde beroepsgroepen en gedefinieerd doeleinden; Ambitieus en Company richt zich op studenten, partners en verzekerd, zodat alle hebben de groei als een doel te bereiken; Credit de relatie tussen professionals als noodzakelijke voorwaarde voor het creëren van netwerken en geavanceerde ontwikkeling van ons land.

Over de Universidad Autónoma de Asunción

UAA - Universidad Autónoma de Asunción is ontstaan ​​in 1978 door de oprichting van de School of Business Administration (ESAE), met de oorspronkelijke doelstelling van de opleiding van het menselijk potentieel voor de bestaande bedrijven in Paraguay.

Met het verstrijken van de tijd en dankzij het imago van de ernst en de vraag overgebracht door UAA een kwaliteit van het onderwijs en betaalbaar voor de bevolking te verkrijgen, ESAE breidde haar fysieke en academische infrastructuur, het verhogen van haar aanbod cursussen om andere gebieden, zoals in de Sociale Wetenschappen, Rechten, Humanities, beleid, Volksgezondheid en Technology.

Vanaf het jaar 1991 heeft de Bank door middel van besluit nr 11615 van het ministerie van zijn land van Onderwijs werd omgezet naar de universiteit, verdere uitbreiding van de lijst van de bestaande cursussen ook naar haar studenten Postgraduate Lato Sensu cursussen en sensu stricto.

Momenteel is de UAA heeft meer dan 125 afspraken over de hele wereld, het enige land erkend in de VS door ACBSP - Raad voor Accreditatie voor de Business Schools en programma's. In aanvulling op deze erkenning, de UAA heeft ook grote internationale prestige, in 2015 in behandeling bij de QS topuniversiteiten een van de top 3 universiteiten in Paraguay en genoemd als een van de meest geschikte in Latijns-Amerika.

Om al deze verantwoordelijkheid te bereiken, UAA's missie is om te blijven aanbieden van een service van hoge kwaliteit, met voldoende fysieke middelen uitdrukkelijk universitair onderwijs en gespecialiseerd personeel in hun activiteiten, waardoor de erkenning van een betere educatieve infrastructuur van Paraguay behoud.

Over de Universiteit van Morón

UM is een particuliere instelling die sinds 1960 is gewijd aan het onderwijs in de academische veld. Op dit moment, het heeft 26.000 vierkante meter van de onderwijsinfrastructuur, 6.000 m² voor laboratoria en modern uw bibliotheek faciliteiten.

Voor hun klaslokalen hebben meer dan 50.000 afgestudeerden doorgegeven van één van de 10 bestaande faculteiten, met inbegrip van de Faculteit der Geneeskunde.

Professionals die werkzaam zijn in de instelling zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun track record en ervaring, zodat de kwaliteit van het onderwijs en respect voorrang boven alle bestaande loopbaan aan de universiteit.

De universiteit staat bekend om het grote beeld dat in het huidige management blijft. Een instelling met een brede disciplinaire diversiteit en authentieke democratische geest die wordt gekenmerkt binnen een ander concept van andere particuliere universiteiten in Argentinië, die een moderne visie geeft op basis van de behoeften en eisen van hun gemeenschap en de samenleving, alsmede de uitbreiding in het internationaal onderwijs scene.

School of Medicine

De doelstellingen zijn gericht op de beroepsopleiding op het gebied van wetenschap en kunst van de geneeskunde, die gericht is op de structuur van het menselijk wezen, bevordering van de gezondheid, preventie en behandeling van ziekten te begrijpen.

De School of Medicine gebruikt voor de voltooiing van zijn doel, een solide wetenschappelijke, technische en humanistische, met de aanwezigheid van de belangrijkste onderzoekers, een hoog gekwalificeerde docenten en laboratoria uitgerust met de nieuwste technologie in de wereld.

De instelling wordt beschouwd als een van 's werelds beste medische universiteiten, zoals de vice-kanselier, Dr. Domingo Liotta, wordt wereldwijd erkend als de schepper van het kunsthart. Bovendien is het belangrijk op te merken dat A heeft het hoogste percentage van goedkeuringen voor residency testen in Argentinië, met nummers van meer dan 70% van de afgestudeerden.

Momenteel is de ONE is verantwoordelijk voor de gezondheid van de vier miljoen inwoners, door middel van bezoeken door zijn studenten, dus de instelling met de grootste maatschappelijke verantwoordelijkheid van het land met betrekking tot de volksgezondheid.

Met deze activa, verzekert de toekomstige artsen en andere professionals aan te moedigen om te verwerven en het opbouwen van kennis om de theoretische grondslagen die noodzakelijk zijn voor de praktijk van de gerenommeerde geneeskunde en de geest van onderzoek te versterken.

Over de Nationale Universiteit van Cordoba

De UNC - Nationale Universiteit van Cordoba begon zijn carrière in Argentinië in het midden van de zeventiende eeuw, toen begon haar activiteiten onder de naam Colegio Máximo, waar zijn studenten, die in de meerderheid waren religieuze stad van Cordoba, ontvangen filosofie en theologie klassen .

Juist door de geboorte van UNC dat Argentinië begon haar geschiedenis in het onderwijs. Door middel van deze instelling, die al meer dan 400 jaar biedt haar educatieve diensten, kan de hele stad Cordoba evolueren en te zien, van deze instelling, alumni draaien presidenten.

Op dit moment, UNC is de oudste instelling van Argentinië en veel meer dan 110.000 studenten van verschillende locaties door de 250 undergraduate en graduate programma's worden aangeboden en wereldwijd erkend. Elk jaar, meer dan 1.500 onderzoeksprojecten die rechtstreeks verband houden met haar, evenals 13 hogescholen, 100 onderzoekscentra, 25 bibliotheken en 16 musea.

Faculteit der Rechtsgeleerdheid

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid en Sociale Wetenschappen, UNC is het oudste deel van de stad, naast het eerste gebouw van de universiteit, het Colegio Nacional de Monserrat en ook de andere gebouwen van de tijd.

Locaties

  • São Paulo

    Rua Madre de Deus, 499 – 1°andar Mooca – São Paulo/SP – CEP 03119-000, , São Paulo

Opleidingen

Vragen