Keystone logo
© TESS
ISM - International School of Management

ISM - International School of Management

ISM - International School of Management

Invoering

De International School of Management (ISM) is een gespecialiseerde, geaccrediteerde business school gevestigd in Parijs, Frankrijk, met programma's op vijf verschillende continenten.

We geven studenten het wereldwijde perspectief dat ze nodig hebben om te gedijen als moderne bedrijfsleiders. We doen dit door onze lessen klein, selectief en cultureel divers te houden en door programma's in grote commerciële hubs over de hele wereld aan te bieden.

Onze IMBA ontwikkelt de wereldwijde bedrijfsleiders van morgen, terwijl onze DBA is gemaakt voor ervaren leidinggevenden die de uitdagingen van senior leiderschap op een internationaal niveau willen aanpakken. Voor bewezen senior beoefenaars combineert ons doctoraat de onderwijs- en onderzoeksvaardigheden die nodig zijn om terug te geven aan het bedrijfsleven en de volgende generatie leiders vorm te geven.

Gebouwd op wereldwijde waarden

Onze oprichter Jack Forget opende ISM om het traditionele business schoolmodel uit te dagen.

Zijn visie was voor een naar buiten gerichte school die voor innovatie en nieuwe manieren van lesgeven staat. Het zou een echt wereldwijde instelling zijn, met partnerships in opkomende markten over de hele wereld. Studenten uit alle continenten zouden leren van professoren van het hoogste niveau en een waardevol professioneel netwerk opbouwen tijdens hun studie.

De ISM van vandaag behoudt de kracht en behendigheid van deze grondleggingsfilosofie. We hebben nog steeds hoofdkantoor in Parijs en we hebben nu partnerinstellingen in New York , Shanghai , New Delhi , São Paulo en Kaapstad . We blijven studenten de nichevaardigheden, het mondiale perspectief en levenslange contacten bieden die ze nodig hebben om te bloeien als leiders.

Gegrond in de praktijk

Onze studenten zijn ambitieus. Ze zijn gedreven om de top te bereiken. Dus hoewel een solide basis van theoretische kennis belangrijk is, is uitvoerbaar inzicht en ervaring van essentieel belang.

We selecteren onze professoren voor zowel hun uitmuntende kwaliteit als hun zakelijk inzicht op de grond. Wanneer ze niet bij ISM zijn, zijn ze te vinden in toonaangevende bedrijven, die lesgeven aan de beste bedrijfsscholen over de hele wereld, en de richting van de internationale zakelijke praktijk beïnvloeden.

Onze kleine, interactieve lessen geven toegang tot de expertise van onze professoren van dichtbij. En omdat onze studenten zelf ervaren professionals zijn, krijgen ze de kans om originele inzichten te delen en te informeren wat er in de klas gebeurt.

Gemaakt voor werkende leidinggevenden

ISM-studenten zijn leidinggevenden op hoog niveau met veeleisende schema's. Hun tijd is een kostbare hulpbron en ze hebben hun studies nodig om bij hun carrière en levensstijl te passen.

Deze behoefte aan flexibiliteit inspireert alles wat we aanbieden. Studenten kunnen face-to-face cursussen in Parijs combineren met e-learning en overzeese programma's bijwonen in een van onze vijf partnerinstellingen over de hele wereld.

We laten studenten ook hun studie aanpassen en richten zich op wat het belangrijkst is voor hun carrière. Afhankelijk van de mate waarin ze kiezen, kunnen ze een generalistische Pathway in internationaal bedrijfsmanagement of zich specialiseren in financiën, ondernemerschap en innovatie, of hoger onderwijs.

Een duurzaam professioneel netwerk

Voor onze studenten gaan de voordelen van studeren bij ISM veel verder dan de afstudeerdag.

De klasgenoten en professoren die ze tijdens hun schooltijd ontmoeten vormen een levenslang professioneel netwerk, met ideeën, ondersteuning en kansen die de bedrijfssectoren en geografische grenzen overstijgen.

Locaties

 • Paris

  ISM Paris 17, boulevard Raspail, 75007, Paris

 • Shanghai

  ISM - International School of Management, , Shanghai

  • São Paulo

   ISM - International School of Management, , São Paulo

   • New York

    101 astor place, , New York

    • Cape Town

     ISM - International School of Management, , Cape Town

     • New Delhi

      amity university campus, , New Delhi

      Vragen