Keystone logo
International School of Management (ISM) MSc. Internationale logistiek en supply chain management
International School of Management (ISM)

MSc. Internationale logistiek en supply chain management

4 Semesters

Duits, Engels

Full time

15 Jul 2024

Sep 2024

EUR 5.700 / per semester

Op de campus

Invoering

Word een expert in internationale logistiek en supply chain management

In de Master of Logistics and Supply Chain Management houd je je niet alleen bezig met logistieke processen, operationeel onderzoek, transportmodellen en waardeketens, maar word je ook gesensibiliseerd voor actuele onderwerpen als duurzaamheid, slimme mobiliteit en capaciteitsplanning.

Het algemene doel van het postdoctorale supply chain-programma is om afgestudeerden instrumenten en inzichten te bieden in hoe geglobaliseerde logistieke systemen kunnen worden gebouwd en duurzaam onderhouden.

Je verwerft ook diepgaande kennis van datagedreven onderwerpen zoals data science en analytics of internationaal operations management. Tegelijkertijd verdiep je je dieper in managementonderwerpen zoals leiderschap, organisatieontwikkeling of projectmanagement.

Waar kun je logistiek en studielogistiek vinden? Voorraadketenbeheer?

Je kunt de masteropleiding Supply Chain Management studeren op onze locaties in Frankfurt/Main en Hamburg. Ze behoren tot de belangrijkste logistieke centra van Europa, zowel vanwege hun ligging en infrastructuur als vanwege het aantal bedrijven in deze sector.

Internationale ervaring opdoen in de logistiek

Als je geïnteresseerd bent in de voltijdse M.Sc. beslissen. In de sectie “Supply Chain Management en Logistiek” zul je:

  • leer 100 procent in het Engels,
  • Geniet van je derde semester in het buitenland aan een van de ongeveer 190 partneruniversiteiten en
  • Je hebt de mogelijkheid om een tweede internationale graad (double degree) te behalen aan een van de partneruniversiteiten.

Echt internationaal

183132_Students_at_ISM_Image1.jpg

Studenten van ISM kunnen het motto ‘Internationaal’ hanteren en van dichtbij meemaken. Individueel. “Inspirerend”. Er zijn ongeveer 84 nationaliteiten vertegenwoordigd op ISM , waarvan ruim 30 procent internationale inschrijvingen zijn. Het reguliere dagelijkse universitaire leven aan het ISM omvat ook geïntegreerde semesters in het buitenland aan een van de meer dan 190 internationale partneruniversiteiten, evenals intensieve taaltrainingen, die zowel vóór het begin van je studie als tijdens je studie kunnen worden gevolgd.

September in het buitenland inbegrepen

Het uitwisselingssemester in het buitenland tijdens je postdoctorale studie, dat bij de prijs is inbegrepen, is een levensveranderende ervaring die je niet mag missen! Je perfectioneert je taalvaardigheden en bent optimaal uitgerust voor een succesvolle carrière in een internationaal bedrijf.

Verkrijg een internationale dubbele graad

Met de masteropleiding Supply Chain Management en Logistiek heb je de unieke kans om een internationale double degree te behalen. Dit betekent dat je naast het masterdiploma van ISM een tweede masterdiploma kunt behalen bij één van onze 20 partnerfaculteiten. De dubbele graad verdiept ook je taalkundige en interculturele vaardigheden en breidt je persoonlijke netwerk uit door interacties met internationale studenten en docenten.

Sluit je aan bij onze Online Infosessie!

toelatingen

leerplan

Ranglijsten

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Accreditaties

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen