Keystone logo
International School of Management (ISM) MA Strategisch Marketingmanagement
International School of Management (ISM)

MA Strategisch Marketingmanagement

4 Semesters

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 5.700 / per semester *

Op de campus

* • Maandelijkse betalingen zijn ook mogelijk. • Schrijf je vóór 15 maart in voor dit programma (voor studies die in de herfst beginnen) en ontvang een korting van 1.500 euro op het tarief.

Invoering

De strategische rol van marketing is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden voor de winstgevende werking en groei van bedrijven. In de Strategic Marketing Management Master leer je hoe je marketingstrategieën kunt ontwikkelen op basis van de bevindingen van marktonderzoek en de specificaties van het bedrijfsmanagement, en hoe je marketingcampagnes doelgericht kunt plannen, implementeren en controleren. Het programma is sterk praktijkgericht en omvat een semester in het buitenland aan een van de meer dan 190 partneruniversiteiten van ISM.

Dit fulltime on-campus masterprogramma bereidt je optimaal voor op een carrière als marketingmanager. In slechts 4 semesters krijg je de tools en strategieën aangereikt die je nodig hebt om te slagen in een strategische marketing- of bedrijfscommunicatiefunctie of om in cross-functionele teams te werken.

Het programma omvat meerdere vakgebieden onder de paraplu van marketing en biedt een uitgebreid inzicht in onderwerpen als communicatie, verkoop en digitale marketing, public relations, consumentengedrag en datagestuurd marktonderzoek.

Tijdens je studie profiteer je van intensieve uitwisseling met experts uit de marketingcommunicatiewereld en voer je je eigen projecten en marketingcases uit. De masteropleiding Strategische Marketing omvat:

  • praktijkgerichte cursussen,
  • een geïntegreerde praktijkfase van 12 weken (stages),
  • een semester in het buitenland aan een partneruniversiteit en
  • een uitgebreid marktonderzoeksproject om je te helpen je marketinggerelateerde ondernemings- en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen.

Het programma wordt 100% in het Engels aangeboden op de ISM-campussen: Dortmund, München en Berlijn. Alle ISM-opleidingen zijn AACSB-geaccrediteerd.

Studeer in slechts 3 semesters met de Fast Track Optie

Met de optie "Fast Track" kun je het semester in het buitenland van je studie weglaten en verkort je je stageperiode. Hierdoor kun je je master afronden in slechts 3 semesters. Voorwaarde is wel dat je 210 ECTS meebrengt van je bachelor (een alternatieve toelating tot Fast Track is mogelijk via aantoonbare werkervaring of door het afleggen van de ISM Pre-Master).

Behaal een internationaal dubbeldiploma

Bij ISM kun je een internationale dubbele graad in Marketing behalen. Naast je ISM-master ontvang je een tweede, internationaal erkend masterdiploma. Afhankelijk van de partneruniversiteit is dit zelfs mogelijk als onderdeel van een geïntegreerd semester in het buitenland, zodat je twee masterdiploma's kunt behalen in slechts twee of tweeënhalf jaar.

Meld je nu aan en geniet van kortingen op studiekosten!

235986_Last_call_discount_be_quick_and_save.jpg
  • Last Call Korting: Schrijf je in voor dit programma vóór 15 juni (voor studies die beginnen in de herfst) en ontvang een korting van 500 euro.
  • Vroegboekkorting: Schrijf je in voor dit programma vóór 15 maart en ontvang een korting van 1.500 euro.

toelatingen

leerplan

Ranglijsten

Programma resultaat

Programma collegegeld

Accreditaties

Waarom studeren aan International School of Management (ISM)

Programma levering

Over de school

Vragen