Keystone logo
ISG Business & Economics School Master in de beleggingsstrategie en internationalisering
ISG Business & Economics School

Master in de beleggingsstrategie en internationalisering

Lisbon, Portugal

2 Years

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Master's Degree cursus in beleggingsstrategie en Internationalisering is een innovatieve cursus in het internationale panorama en is ontworpen voor graduate graad houders van verschillende gebieden, die geavanceerde en diepgaande kennis van de International Management wilt. Competenties verkregen zijn nucleaire voor de praktijk van het management, die steeds internationaler en mondiaal.

De globalisering van de wereld handel, communicatie, financiële markten en transporten is bevallen van een nieuwe wereldorde, die kan worden gezien tot uiting in de manier waarop bedrijven worden beheerd.

Doelstellingen

De masteropleiding is bedoeld voor de ontwikkeling van technische competenties en gedragscompetenties die geschikt is voor de bedrijfsvoering en in staat zijn om uitdagingen van internationale bedrijven te voldoen. Daarnaast is de cursus zorgt voor een voorbereiding voor haar studenten die gericht is op alle aspecten van een wereld zonder grenzen van de bedrijfsvoering.

Bovendien is de academische opleiding aangevuld en wordt gekenmerkt door zijn articulatie tussen professionaliteit, onderzoek en toepassing.

Toegang

Graduaat houders die willen hun conceptuele capaciteiten te ontwikkelen, krijgen solide analytische vaardigheden en up-to-date, zodat zij in staat om effectief te werken op het gebied van beheer en International Business Management.

Erkenning & Geherstructureerd Curriculum

De Leerlijnen structuur en Plan van Onderzoek (Syllabus) van de Master Degree in de beleggingsstrategie en Internationalisering werd opgenomen onder kennisgeving No. 11039/2011, gepubliceerd in de Diário da República, het staatsblad, 2 Series, No. 96, dd 18 mei 2011.

DUUR

2 jaar / 4 semesters

dienstregeling

Avondonderwijs

Credits

120 ECTS

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Master in gedragseconomie
  • Sydney, Australië
  • Moore Park, Australië
  • + 2 meer
 • Master in duurzame bedrijfsfinanciering en -investeringen
  • Vilnius, Litouwen
 • MSc in gedrags- en toegepaste economie
  • Trento, Italië