Keystone logo
ISG Business & Economics School

ISG Business & Economics School

ISG Business & Economics School

Invoering

ISG | Business & Economics School legt zich sinds 1978 als een school van verwijzing in het kader van het onderwijzen van het management in Portugal. Onder de business schools, het project ISG | Business & Economics School, onderscheidt zich door zijn innovatieve multidisciplinaire opleiding, afgestemd op de werkelijke behoeften van de arbeidsmarkt.

In ISG | Business & Economics School, Onderwijs voor het management, rekening houdend met belangrijke factoren beroepsonderwijs natuur, het integreren van kennis met de praktijk, en de strengheid die relevant, als gevolg van de complexe uitdagingen van managers in hun dag tot dag.

ISG | Business & Economics School concentreert haar activiteiten in om dichter bij het ondernemingsklimaat, met name door middel van partnerschappen met de nationale bedrijven met een grote basis van de inzet markt.

ISG | Business & Economics School in het genereren van synergieën inzet voor een hoger onderwijs, in staat om de focus te houden op de wetenschappelijke component, van toepassing op andere vormen van kennis steeds meer gericht op het beroepsonderwijs en optische know-how.

ISG is uitgerust met moderne en functionele onderwijsfaciliteiten met ongetwijfeld een van de meest genereuze gebied verhoudingen / student van onze universiteit park.

Locaties

  • Lisbon

    Av. Marechal Craveiro Lopes nº2 1700-284 Lisboa - Portugal, 1700-284, Lisbon

Vragen