Keystone logo
ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona

Invoering

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona is een onderwijsinstelling die gespecialiseerd is in afstandsonderwijs. Multidisciplinair karakter, leert postdoctorale opleiding in verschillende disciplines op gebieden zoals zaken, onderwijs, psychologie, recht en sport, onder andere als referentie in Spaanse online trainingscentra. Zich bewust van de nieuwste sociale en markttrends, neemt ISEB in de meeste van zijn trainingsprogramma's de inhoud van Emotionele Intelligentie, Coaching, NLP en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen op zodat toekomstige professionals hun volledige potentieel kunnen ontwikkelen vanuit een maatschappelijk verantwoord perspectief.

Met een volledig flexibele methode kunnen studenten de startdatum van hun trainingsprogramma kiezen en samen met hun toegewezen tutor een persoonlijk studieplan ontwerpen zodat ze in hun eigen tempo kunnen studeren, zodat ze hun studies kunnen combineren met het beroepsleven. Dankzij onze 24/365-methode heeft de student bovendien altijd een docent beschikbaar die 7 dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar is.

ISEB is een officieel centrum verbonden aan de Universiteit van Isabel I, een van de belangrijkste Spaanse universiteiten in afstandstraining, geprojecteerd binnen de Europese hogeronderwijsruimte en die ECTS-credits (European Credit Transfer System) in alle trainingsprogramma's toekent , waardoor de kwaliteit en homogeniteit worden gegarandeerd.

ISEB is gepositioneerd als een van de beste instituten voor afstandsonderwijs en staat volgens Financial Magazine op de vierde plaats in opleidingscentra en heeft onlangs het EFQM-certificaat ontvangen voor de kwaliteit van zijn studies.

Alle educatieve programma's van de school worden vergezeld door het ISEB English-programma, een optionele en gratis cursus Engels waarmee studenten de nodige taalvaardigheden verwerven om zich in de internationale arena te ontwikkelen.

Na afronding van de studies van ons Master, Postgraduate en Executive Development Program, ontvangt de student een dubbele graad uitgereikt door ISEB goedgekeurd en gecertificeerd door de Universiteit Isabel I:

  • Master's Degree, Postgraduate of Executive Development Program
  • ISEB Engels programma

Om de administratieve procedures te vergemakkelijken, kunnen alle niet-EU-studenten de Hague Apostille aanvragen in alle graden die ze ontvangen hebben, waardoor de internationale geldigheid van hun studie wordt gegarandeerd.

Locaties

  • Barcelona

    Avinguda Diagonal,177, 08018, Barcelona

Opleidingen

Vragen