Keystone logo
ISDE Law Business School

ISDE Law Business School

ISDE Law Business School

Invoering

Jouw Pathway naar leiderschap

Om ervoor te zorgen dat onze studenten de professionals worden die elke klant aan hun zijde wil hebben, is een methode nodig die de kunstmatige kloof tussen theorie en praktijk overbrugt, van de abstractie van het hypothetische geval naar de directe toepassing in het echte geval. Dat is echte training, geconfronteerd met echte gevallen van de hoogste vraag en in een echte omgeving.

Onze studenten volgen dit pad onder begeleiding van experts van de belangrijkste nationale en internationale bedrijven. Alleen met deze docenten en deze methode kunnen ze de beste versie van zichzelf worden en hun professionele doelen met succes bereiken.

Waarom studeren aan ISDE?

ISDE is visionair geweest door de enige onderwijsinstelling te vormen die is opgericht door de belangrijkste advocatenkantoren wereldwijd. Sinds de oprichting is het een pionier geweest en is het het eerste opleidingscentrum dat een echte praktische methodologie introduceert en onze studenten integreert in de belangrijkste advocatenkantoren van de wereld. Maak kennis met een nieuwe wet, de intelligente wet. De leiders van de firma's leiden u van uitmuntendheid op en nemen u op in hun gelederen.

Waar zijn de advocatenkantoren, bedrijven en ISDE-partners naar op zoek?

De vertegenwoordigers van de advocatenkantoren die ISDE hebben opgericht en inmiddels meer dan 200 partners, hadden een duidelijk doel: rekenen op een instelling die het beste talent van de universiteiten zou kunnen selecteren om dit aan te vullen met professionele excellentiegerichte opleidingen. Daarom bereiken we dat de stap van een klaslokaal naar de rangen van een advocatenkantoor en bedrijf natuurlijk is en voldoet aan hun hoge eisen.

Geschiedenis

ISDE is een academische instelling geboren uit het hart van de advocatuur. Vertegenwoordigers van de belangrijkste nationale en internationale bedrijven waren betrokken bij de oprichting ervan, met als doel een academische instelling op te richten die zich toelegt op het aanbieden van opleidingen van het hoogste niveau.

ISDE selecteert getalenteerde studenten van vooraanstaande nationale en internationale universiteiten, biedt excellentiegerichte opleidingen en laat hen daarom kennismaken met professionele structuren met voldoende garanties.

ISDE is een centrum verbonden aan de Complutense Universiteit van Madrid. De studenten zijn opgeleid aan enkele van de meest prestigieuze internationale universiteiten, zoals Georgetown University, NYU, Miami University en Jindal Global University, leiders in internationale ranglijsten.

Deze dubbele bijdrage van de beste academische en professionele partners vormt een wereldwijd trainingsmodel dat de kunstmatige kloof tussen theorie en praktijk doorbreekt en vertaalt in een uitgebreide professionaliseringsmethode.

Onderzoekscentra

De Onderzoekscentra zijn een vorm van samenwerking met ISDE om activiteiten op het gebied van opleiding en onderzoek op het gebied van recht en economie uit te voeren.

De onderzoekscentra zijn opgericht met als missie het bevorderen van allianties met externe partners en instellingen uit verschillende vakgebieden om de ontwikkeling van maatschappelijk verantwoord ondernemen te bevorderen. Het doel is om de relaties met het bedrijfsleven en de professionele sector te versterken door middel van verschillende onderzoeks- en opleidingsinitiatieven die zijn ontwikkeld in het kader van ISDE's onderzoekscentra.

ISDE's onderzoekscentra:

 • ISDE-onderzoekscentrum over BlockChain en recht
 • ISDE-onderzoekscentrum voor naleving
 • ISDE-onderzoekscentrum voor sportrecht
 • ISDE Research Center in samenwerking met de Brains School Master

Professionele partners

ISDE is ontstaan uit professionele kringen toen vertegenwoordigers van de meest prestigieuze advocatenkantoren besloten een instelling op te richten die getalenteerde studenten selecteert om hen op excellentie gebaseerde training te geven en daardoor het potentieel om hen met succes in hun teams te integreren.

Toonaangevende advocatenkantoren, zoals die van de London Magic en Silver Circle , Amerikaanse bedrijven, continentaal Europa of de Aziatische markt, professionele dienstverleners zoals de Big Four , multinationals, instellingen, sportgerelateerde partners dragen bij met hun beste professionele kennis -hoe onze verschillende programma's te ontwerpen, te leiden en te onderwijzen.

Academische partners

We zijn er trots op nationale en internationale academische partnerschappen te hebben met als doel actuele en wereldwijde ervaringen aan te bieden in de opleiding van onze studenten.

Meer dan 250 advocatenkantoren en bedrijven in meer dan 50 landen hebben zich aangesloten bij het project.

ISDE onderhoudt een nauwe relatie met het bedrijfsleven en de academische sector. Momenteel werkt het samen met meer dan 250 aangesloten advocatenkantoren en bedrijven uit meerdere landen. Daarnaast heeft ISDE samenwerkingsverbanden met prestigieuze universiteiten zoals New York University, Georgetown, de University of Miami en Jindal Global University, onder andere.

Het doel van deze samenwerking is tweeledig: garanderen dat studenten permanent geactualiseerde opleiding krijgen en kansen krijgen om hun professionele loopbaan te ontwikkelen, en ook samenwerkende advocatenkantoren en bedrijven aanmoedigen om competitiever en maatschappelijk verantwoorder te zijn dankzij de inzet van jonge talenten die zijn opgeleid in een omgeving van internationale uitmuntendheid.

Faculteit

De faculteit van ISDE bestaat uit professionals met uitgebreide ervaring in onderzoek en onderwijs. De meesten van hen zijn artsen en praktiserende advocaten in vooraanstaande advocatenkantoren en bedrijven, wat hun verdienste bewijst in onderzoek in combinatie met een praktische kijk op het beroep.

Campusfuncties

Onze campussen en hoofdkantoor

Onze studenten hebben toegang tot de verschillende campussen, afhankelijk van het type programma dat ze volgen. Uitgerust met de nieuwste technologie en gelegen in de meest prominente buurten van elke stad, in een van de vier locaties, zullen ze mogelijkheden vinden om te sporten, cursussen, conferenties en mastersessies bij te wonen die een aanvulling vormen op hun academische programma's. De activiteiten van ISDE zijn gericht op het verwerven van meer kennis en het versterken van de relaties tussen studenten.

Tech & Digitaal

ISDE repliceert de werkomgevingen van toonaangevende advocatenkantoren en bedrijven. Daarom hebben onze studenten, als essentiële ondersteuning van hun opleiding, toegang tot dezelfde tools die nieuwe op internet gebaseerde technologieën bieden.

Madrid

Madrid is een bruisende stad in constante groei. Door velen beschouwd als het natuurlijke kruispunt voor zaken tussen Europa, Amerika en Afrika. De campus van ISDE bevindt zich in het financiële district, dicht bij het hoofdkantoor van toonaangevende advocatenkantoren en bedrijven, waarvan de professionals de faculteit samenstellen en waar ISDE-studenten meerdere interne workshops geven.

Barcelona

Gelegen in een van de meest charmante delen van de stad en in een gebouw dat de traditie van zijn geschiedenis combineert met alle comfort voor studenten. De campus van ISDE in Barcelona heeft alle voorwaarden om de beste omgeving te bieden voor op excellentie gebaseerde training en vooruitgang.

New York

Op het hoofdkantoor van ISDE, gelegen in het centrum van New York, worden alle activiteiten van het Amerikaanse programma gecoördineerd, inclusief academische allianties met prestigieuze universiteiten in het hele land.

Asturië

De campus van ISDE, gelegen in het stadscentrum van Oviedo, is de plaats waar ISDE zijn trainingsdiensten voor het noorden van Spanje aanbiedt, van cursussen op het hoofdkantoor tot trainingen op maat voor groepen of bedrijven.

  Locaties

  • Madrid

   C. de Serrano, 208, , Madrid

  • New York

   350 5th Ave, , New York

   • Oviedo

    ISDE Law Business School, , Oviedo

    • Madrid

     Madrid, Spanje

     Vragen