Keystone logo
ISDC Global Business School

ISDC Global Business School

ISDC Global Business School

Invoering

Over IGBS

ISDC Global Business School is een uitloper van International Skill Development Corporation, een bedrijf dat is begonnen met het ontwikkelen van vaardigheden voor morgen.

Ons aanbod van onderwijsportfolio omvat programma's en diensten die inspelen op de vraag van alle leeftijdsgroepen en industrieën. We werken samen met scholen, hogescholen, universiteiten en overheden over de hele wereld om onze reeks professionele en academische kwalificaties te promoten die duurzame groei bevorderen om toekomstige vaardigheden aan te leren.

IGBS is een trotse transnationale onderwijspartner van de University of the West of Scotland die bachelor- en masteropleidingen toekent met hoge kwaliteitsnormen.

Onze Finance-graden zijn geaccrediteerd door internationale professionele instanties, waaronder CIMA, ACCA, IPA en CMI, waardoor studenten na hun afstuderen een concurrentievoordeel hebben ten opzichte van anderen. Ze zijn ontworpen voor studenten om een perfecte mix van theoretische kennis en praktische ervaring te bereiken. Het geeft niet alleen een boost aan hun carrière, maar voorziet hen ook van vaardigheden die nodig zijn om ongewone situaties op de werkplek aan te kunnen.

Bouwen aan een succesvolle toekomst

Bij IGBS geloven we in het bouwen aan de toekomst door studenten op te leiden om de beste vaardigheden te bezitten die vereist zijn door meerdere industrieën. Het is alleen mogelijk dankzij de gezamenlijke inspanningen van onze boeiende en hoogopgeleide docenten, toegewijd ondersteunend personeel, het gebruik van geavanceerde technologie en de vastberadenheid van onze studenten.

We bieden een mix van programma's die worden uitgevoerd op basis van voltijd-, weekend- en afstandsonderwijs. Studenten kunnen er een kiezen die het beste bij hun schema past en naar hun succes toe werkt met de hulp van onze professoren en door hen verstrekt studiemateriaal. We hebben speciale vervoersdiensten ingeschakeld voor voltijdstudenten die vanuit Sharjah, Ajman en Dubai naar de campus vertrekken.

Studenten voorbereiden op de echte wereld

Onze lessen in Sharjah zijn uitgerust met de modernste technologie om studenten te helpen op de best mogelijke manier te leren. De campus is compleet met een enorme bibliotheek, een recreatiecentrum en een buitensportgebied waar studenten hun vrije tijd met vrienden kunnen doorbrengen.

Locaties

  • Sharjah

    Ground Floor, ITEC Campus, Near Expo Centre, Sharjah, , Sharjah

    Opleidingen

    Vragen