Keystone logo
ISCSP - Instituto Superior de Ciências Sociais e Políticas

ISCSP - Instituto Superior de Ciências Sociais e Políticas

ISCSP - Instituto Superior de Ciências Sociais e Políticas

Invoering

De ISCSP bevordert de vorming van hun studenten op het gebied van Sociale en Politieke Wetenschappen, het aanbieden van graduate onderwijs (diploma) en postdoctorale, tweede en derde niveau, dat overeenkomt met de graad van master en PhD. In het onderwijs matrix zijn de wetenschapsgebieden Sociologie, Bestuurskunde en Public Policy, Politicologie, Internationale Betrekkingen, Sociaal Beleid, antropologie en sociale communicatie.

Nauw samen met het onderwijs, ISCSP stimuleert wetenschappelijk onderzoek via haar onderzoekscentra door de Stichting voor Wetenschap en Technologie (FCT) erkend - Centrum voor Beleid en Public Policies (CAPP) en de Oost-instituut (IO) en andere centra op het gebied van politieke Wetenschap en Internationale Betrekkingen, Sociologie en Antropologie.

De ISCSP ontwikkelt een taakstraf bepaling beleid, bij te dragen aan de sociale en economische ontwikkeling van het land en de verbetering van de vaardigheden en de organisatie van het economisch weefsel, en het maatschappelijk middenveld, alsook de versterking van de functionele en organisatorische voorwaarden publieke sector. Internationaal is er de deelname aan projecten in Portugees sprekende wereld en in opkomende gebieden van geostrategische rol.

Locaties

  • Lisbon

    Rua Almerindo Lessa - 1300-663 , , Lisbon

    Vragen