Keystone logo
International Reformed University and Seminary

International Reformed University and Seminary

International Reformed University and Seminary

Invoering

International Reformed University and Seminary ( IRUS ) is een instelling voor bijbels hoger onderwijs, wiens missie het is om leden van de geloofsgemeenschap in de Noord-Amerikaanse regio, inclusief Los Angeles en verder over de hele wereld, voor te bereiden op dienst als toekomstige en niet alleen lekenleiders in Koreaanse immigrantenkerken in de wereld maar ook in alle kerken van God. Deze voorbereiding is bedoeld om mannen en vrouwen op te leiden die goedgekeurde werklieden zijn die zich niet hoeven te schamen en het woord van de waarheid correct moeten hanteren om zich in te spannen om zich voor God te ontwikkelen.

International Reformed University and Seminary bieden alle kerkleden van de immigrantengemeenschap toegang tot hoger onderwijs. International Reformed University and Seminary erkennen dat leren een levenslang proces is en dat het onderwijs toegankelijker en betaalbaarder zal worden.

IRUS bevordert samenwerkingsrelaties die partnerschappen voor wederzijds succes in aansluiting bij kerken en denominaties vergemakkelijken om kerkleiders te koesteren.

International Reformed University and Seminary biedt kwaliteitsonderwijs gericht op academische prestaties en persoonlijke en professionele groei en maakt gebruik van geschikte technologieën om programma's, diensten en operaties te bevorderen ter ondersteuning van lesgeven en leren.

International Reformed University and Seminary biedt opleidingen van hoge kwaliteit die afgestudeerden in staat stellen hun bijbelkennis en theologie te gebruiken en toe te passen in hun persoonlijke leven en bedieningen.

Locaties

  • Los Angeles

    Vermont Avenue,125, 90004, Los Angeles

    Vragen