Keystone logo
IPSL Institute for Global Learning

IPSL Institute for Global Learning

IPSL Institute for Global Learning

Invoering

IPSL Institute for Global Learning herdefinieert het hoger onderwijs in de 21e eeuw door gebruik te maken van internationale partnerschappen die de grenzen tussen de academische wereld en de samenleving opheffen, en door de leerervaringen van studenten opzettelijk af te stemmen op de uitdagingen en kansen van de wereld van vandaag. Onze unieke educatieve omgeving wordt gekenmerkt door intellectuele nauwkeurigheid, openheid, wederkerigheid, creativiteit en de vaardigheden en vastberadenheid voor empowerment.

Oorspronkelijk bekend als "The International Partnership for Service-Learning™ and Leadership" - IPSL, opgericht in 1982, is een educatieve organisatie die studenten, hogescholen, universiteiten, non-profitorganisaties en andere servicebureaus over de hele wereld bedient door programma's te bevorderen die vrijwilligerswerk koppelen aan de gemeenschaps- en academische studie.

In overeenstemming met onze traditie als educatieve pioniers, lanceerde IPSL onlangs ons nieuwste initiatief in 2017... Gemeenschapsorganisatie en sociaal activisme of, simpelweg, "COSA".

77411_BaanTonChokVillage-VRIJWILLIGERSONDERWIJS10.JPG

Wat motiveert IPSL?

IPSL werkt om internationale betrokkenheid ethischer, toegankelijker en duurzamer te maken door relaties en leren tussen studenten en sociale veranderingsagenten over de hele wereld te vergemakkelijken. In tegenstelling tot stages, 'plaatst' IPSL geen studenten, maar biedt het studenten kansen om in contact te komen met onze organisaties voor sociale verandering (onze partners) in 4 landen.

Tegenwoordig biedt IPSL volledig geaccrediteerde afstudeerprogramma's en kredietdragende, niet-gegradueerde service-leerprogramma's in landen over de hele wereld - programma's waaraan meer dan 4.000 studenten van meer dan 400 universiteiten of hogescholen in de VS en 25 andere landen hebben deelgenomen. IPSL investeert meer dan 83% van hun programma-inkomsten rechtstreeks terug in de gemeenschappen die ze bedienen.

Locaties

 • Portland

  4110 SE HAWTHORNE BLVD., #200, 97214, Portland

 • Cusco

  Cusco, Peru

  • Medellín

   Medellín, Colombia

   • Hanoi

    Hanoi, Vietnam

    • Thessaloniki

     Thessaloniki, Griekenland

     • Cartagena

      Cartagena, Colombia

      • San Lucas Tolimán

       San Lucas Tolimán, Guatemala

       Vragen